Home»Muzika»NIJE DALEKO… AKO VOLITE SRCEPARAJUĆE ROK BALADE: Brajan Adams u Ljubljani 22. novembra

NIJE DALEKO… AKO VOLITE SRCEPARAJUĆE ROK BALADE: Brajan Adams u Ljubljani 22. novembra

2
Shares
Pinterest Google+
Brajan Adams/Photo: facebook@BryanAdamsOfficial
Brajan Adams/Photo: [email protected]

Kanadska rok zvezda Brajn Adams dolazi u četvrtak 22. novembra u ljubljansku Arenu Stožice. Koncert će biti održan u sklopu njegove “The Ultimate Tour” turneje.

Adams je jedan od onih izvođača koje slušamo “celog života” i pevušimo njegove hitove, poput “Everything I do”, “Have you ever really loved a woman”, “Run to you”, “Please forgive me” i mnoge druge, i zato ne čudi što je dobitnik mnogih nagrada i nominacija.

Za svoj dugogodišnji rad i doprinos muzičkoj sceni primio je nagrade i nominacije za Grammy, MTV, Zlatni Globus, Juno, Oskara i još mnoge druge. Pesme poput “Cuts Like a Knife”, “(Everything I Do) I Do It For You”, “Summer of ’69”, “Heaven”, “All For Love”, “Can’t Stop This Thing We Started” obeležile su mladost mnogih i ostavile svoj trag na sceni te se pretvorile u klasike koji su i dan danas slušani i moderni.

Ovaj svestrani umetnik, s prodatih više od 100 miliona albuma širom sveta, jedan od najprodavanijih izvođača svih vremena. Uz pevanje, sviranje i pisanje, Adams daje svoj doprinos i u svetu fotografije gde je priznat umetnik. Ništa manje važan doprinos daje kroz svoju fondaciju The Bryan Adams foundation kao i kroz aktivizam u borbi za prava/zaštitu životinja.

Mora mu se priznati zavidna i pre svega – aktivna karijera, duga više od 35 godina, čime se malo koji muzičar može pohvaliti! Adams ne samo da poput nekih svojih kolega, ne živi na starim lovorikama, već naprotiv konstantno evoluira i ničim se ne naslućuje da bi mogao da uspori.

Njegov najnoviji album “Get Up” producirao je Džef Lin iz ELO (Electric Light Orchestra) i definitivno predstavlja još jedan veliki korak napred u njegovom bogatom muzičkom stvaralaštvu.

Ulaznice će biti u prodaji od utorka, 14. avgusta 2018. na eventim.si.

Previous post

ŠTO BI REKAO DŽONI... ALI IPAK, IMA ČUDNE NAVIKE.... Madona voli da vodi ljubav uz svoje pesme

Next post

PA ZAŠTO, KAD JE KRALJ ŽIV... Elvisova nedelja u Memfisu u znaku izložbe "Liza Meri: Odrastati kao Prisli"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *