Home»Muzika»Nova sezona Musicology Barcaffè Sessions u znaku broja tri: Treća sezona muzičkog serijala, tri zemlje, tri sjajna koncerta…

Nova sezona Musicology Barcaffè Sessions u znaku broja tri: Treća sezona muzičkog serijala, tri zemlje, tri sjajna koncerta…

3
Shares
Pinterest Google+

opsti-1200x628px

Najavu treće sezone Musicology Barcaffè Sessions počinjemo lepim vestima – serijal koncerata koji neguje kvalitetne muzičke događaje u intimnoj atmosferi, pored Beograda i Ljubljane, dobiće svoje izdanje i u Zagrebu, a najavljene za najavljene koncerte su već u prodaji.

Svoju misiju da pomogne i podrži razvoj kulture, ne samo u Srbiji, već i u čitavom regionu, Barcaffé će nastaviti i u novoj sezoni, kao generalni partner festivala.

Mario Biondi/ Facebook: mariobiondiufficiale
Mario Biondi/ Facebook: mariobiondiufficiale

Na prvom koncertu serijala, koji će obuhvatiti sve tri zemlje, nastupiće omiljeni italijanski pevač dubokog baršunastog glasa, Mario Biondi.

On će početkom oktobra nastupiti prvo u Beogradu, dok će 6. oktobra održati koncert u Zagrebu, a 7. u Ljubljani.

Biondi će na ovim koncertima, osim starih hitova, premijerno predstaviti i pesme sa novog albuma “Brasil”.

Knower/ Photo: Facebook @KNOWERmusic
Knower/ Photo: Facebook @KNOWERmusic

Prvi put u Ljubljani, 3. novembra i 4. novembra u Beogradu, nastupiće američki bend Knower. Ova “youtube senzacija” je satiričnim tekstovima, koji se vrlo često dotiču politike i modernog života, plesnim ritmovima i interesantnim harmonijama, osvojila milione slušalaca i pregleda na mrežama i time postala viral.

Njihovi živi nastupi imaju reputaciju žurke koja se ne sme propustiti, kako zbog sjajne svirke, tako i izuzetno energičnog nastupa i živopisnog stajlinga.

Kezaja Džons/Photo: Promo
Kezaja Džons/Photo: Promo

Kezaja Džons, iako čest gost u Beogradu, krajem novembra će predstaviti i pesme koje će se naći na novom albumu, dok će u Zagrebu i Ljubljani nastupiti prvi put, 1. i 2. decembra.

Tvorac blufank muzičkog pravca, impresivni gitarista i pevač, podsetiće zašto su njegovi koncerti doživljaj kome se iznova vraćamo.

Musicology Barcaffe Sessions će svojim trećim izdanjem nastaviti da dobrom muzikom povezuje region i stvara brend koji unosi lepše tonove u svakodnevicu.

Ulaznice za sve koncerte u Beogradu u prodaji su od 30. jula i mogu se pronaći na svim prodajnim mestima Eventima i DDTicketsa.

Previous post

STOP ZA "BUDŽENJE" PREGLEDA... U Beču razvijen algoritam koji otkriva više od 92 odsto "nameštaljki" u muzičkoj industriji

Next post

KAD SE KAŽE "ULIČNA UMETNOST" NA OVO SE MISLI... Pogledajte kakve genijalne murale pravi ovaj Brazilac

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *