Home»Muzika»Demo Bunt na Beer Gardenu uz Vrane Kamene, Nemesis i Keni nije mrtav

Demo Bunt na Beer Gardenu uz Vrane Kamene, Nemesis i Keni nije mrtav

4
Shares
Pinterest Google+
Photo> Promo
Photo> Promo

Emisija Bunt i SubBeerni centar tokom leta svakog utorka organizuju Demo bunt gde će se naći najbolji mladi bendovi koji su učestvovali na Bunt Rok Festivalu.

U utorak, 7. avgusta sa početkom od 20:00 časova posetioci će moći da čuju bendove Vrane kamene, Nemesis i Keni nije mrtav.

Vrane Kamene (Crows Of Stone) su garažni rock bend iz Beograda i aktivno praše od 2012. godine. Članovi benda su: Alekasandar Pejičić (vokal), Miloš Denić (solo gitara), Marijana Jelić (ritam gitara), Nebojša Banaj (bas gitara) i Aleksandar Todosijević (bubnjevi).

O sebi kažu:
– Trudimo se da na što prostiji način “ispričamo” svoju priču ljudima. Nije važno ko smo i šta smo već je važna poruka koju donosimo. Dok stvaramo svoju muziku ni u jednom jedinom trenutku ne težimo tek “pukoj publici” već zapravo jedino pažljivim slušaocima i aktivnim učesnicima – poručuje ekipa Vrana.

Nemesis/ Photo: Promo
Nemesis/ Photo: Promo

Nemesis je melodic death metal bend koji čine isključivo devojke. voju muziku opisuju kao melodični death metal koji karakterišu pevljivi rifovi, sirova energija i snažna ritam sekcija.

Sanja, Aleksandra, Tijana, Anja i Selena već više od dve godine aktivno promovišu svoj autorski rad srpskoj publici. U prethodnom periodu imale su veoma uspešne nastupe u Banjaluci, Sarajevu, Mostaru, Zagrebu, Mariboru i na Explosive bini Exit festivala, a 16. avgusta ćemo ih gledati na Alternative stageu Belgrade Beer Festa.

Keni nije mrtav /Photo: Promo
Keni nije mrtav /Photo: Promo

Keni Nije Mrtav je punk/metal/melodic bend iz Kruševca. Tročlanu ekipu čine: Mateja Đokić (vokal, gitara), Matija Pešić (bas, vokal) i Sava Tomić (bubnjevi).

Za godinu dana, imali su priliku da dele binu sa nekim od najvećih domaćih bendova u okviru žanra. Pored učešća na raznim demo festivalima u koje su uključeni RTS-ov Bunt (finale), Demo fest u Klubu Fest (polufinale), bend iza sebe ima pobedu na Prvom Bagdalskom Demo Okršaju, kao i na Palanačkom Dunav Festu.

 

Previous post

TUŽNA MISAO KOJA SE DIVNO PLEŠE... Festival tanga od 23. do 26. avgusta u Novom Sadu

Next post

Koncerti na Zidiću... The Bite 11. avgusta na Platou Milana Mladenovića

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *