Home»Muzika»Homeland»GALE OTKRIO KAKO JE NASTAO “ČOVEK OD MEDA”: Bora i ja smo napravili hit za sva vremena za jednu noć

GALE OTKRIO KAKO JE NASTAO “ČOVEK OD MEDA”: Bora i ja smo napravili hit za sva vremena za jednu noć

4
Shares
Pinterest Google+
Kerber/Photo: Promo, Wood RS
Kerber/Photo: Promo, Wood RS

Pesma “Čovek od meda” je svakako obeležila karijeru Kerbera, a pevač i lider benda Goran šepa Gale otkrio je da je nastala goovo slučajno, za samo jednu noć.

– Mi smo se vrlo aktivno družili s Borom pred snimanje našeg treceg albuma. U rukama sam imao tekst koji je toliko ličio na njega da tu nije bilo dileme. “Pozvati Boru”, zapisao sam u svesci. Sve to otpevano je još iste noći i već tada je bilo više nego očigledno da smo napravili hit za sva vremena – “Čovek od meda”. Potpuno spontano nastao je taj duet kao rezultat jednog rokerskog druženja – otkrio je Gale.

Zanimljivo je da i danaas mnogo misle da je “Čoveka od meda” napisao Bora. Iako nju nije, frontmen Riblje čorbe napisao neke druge stvari za Kerber…

– Bora je pisao tekstove za nekoliko pesama – “Kod Amerikanca, “Nažalost”… A ja nisam pisao pesme Bori, ali sam zato pevao na nekim njegovim projektima – kaže Gale.

Kerber uskoro, prvi put u karijeri, ide na turneju preko bare i nastupiće u Torontu 14. septembra, a u Čikagu 15. septembra, gde će tamošnjoj publici konačno priuštiti priliku da uživa u sjajnom živom nastupu po kome su rokeri iz Niša odavno čuveni.

– Kerber dolazi u kompletnom sastavu i na repertoaru publika može da očekuje sve one hitove koje sa našim fanovima pevamo već godinama. Biće sjajno jer ovaj bend radi na emocije!

HL/Izvor: kurir.rs

Previous post

PAUZIRALI OSAM GODINA, A SADA... Cypress Hill imaju novi singl

Next post

BEZ STARCA NEMA... PROVODA: Pobegli iz staračkog doma da bi otišli na najveći nemački metal festival

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *