Home»Life Story»PROGOVORILA ŽENA KOJA JOŠ ČEKA ČEPMENA DA IZAĐE IZ ZATVORA: Znala sam da će Lenon biti ubijen dva meseca ranije

PROGOVORILA ŽENA KOJA JOŠ ČEKA ČEPMENA DA IZAĐE IZ ZATVORA: Znala sam da će Lenon biti ubijen dva meseca ranije

3
Shares
Pinterest Google+
Mark Čepman/Photo: YouTube printscreen
Mark Čepman/Photo: YouTube printscreen

Medicinska radnica Glorija Hiroko Čepmen (67), supruga Marka Čepmena (63), koji je ubio muzičara Džona Lenona, priznala je kako je znala da će njen suprug ubiti ćlana Beatlesa dva meseca pre nego što se to dogodilo.

– Kad sam čula da je u Njujorku došlo do pucnjave i da je Lenon ubijen, odmah sam znala da je moj Mark kriv za to – ispričala je ona za Miror.

Ona je dodala je da je Mark više puta planirao da ubije pevača, ali Glorija je uspevala da ga odgovori od toga.

Gloria Čepmen/Photo: YouTube printscreen
Gloria Čepmen/Photo: YouTube printscreen

– Nakon što je prvi put poželeo da ga ubije, došao je kući sav preplašen. Rekao mi je da je odustao jer me previše voli – tvrdi Gloria.

Potvrdila je da je na kraju odlučio da ubije legendarnog muzičara kako bi njegovo ime postalo poznato u svetu.

Džon Lenon je ubijen 8. decembra 1980. Čepmen je muzičaru u leđa ispalio četiri metka. Ubicu je, navodno, nerviralo što je slavni Britanac izjavio da su Beatlesi “popularniji od Isusa”.

Verski fanatik osuđen je na zatvorsku kaznu u rasponu od 20 godina do doživotne kazne u američkom gradu Aldenu, a više puta je tražio da ga puste na slobodu.

Do 2016. vlastima je uputio devet zahteva sa uslovnu kaznu, ali je svaki odbijen. Ovog meseca ima ponovo pravo da traži da ga puste na slobodu posle 38 godina.

Gloria Čepmen/Photo: YouTube printscreen
Gloria Čepmen/Photo: YouTube printscreen

– Nije bitno koliko će moj Mark ostati u zatvoru, ja ću ga čekati – kaže gospođa Čepmen koja je rekla i da strahuje da bi Lenonovi fanovimogli da požele da se osvete.

Ona je dodala kako joj vera ne bi dozvolila da napusti supruga. Par se venčao 18 meseci pre nego što je Mark ubio Lenona. Sve ove godine, ona supruga posećuje u zatvoru.

HL/Izvor: mirror.co.uk

Previous post

VEŠTICA ZA SVA VREMENA... Džesika Lang ponovo u seriji "Američka horor priča"

Next post

GILE VERAN VINILU: Ta mala dramska pauza, dok okrećeš ploču...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *