Home»Muzika»NESTRPLJIVI THE RED ROCKER… Sami Hagar otkrio delove nove pesme koju je snimio sa bendom Circle

NESTRPLJIVI THE RED ROCKER… Sami Hagar otkrio delove nove pesme koju je snimio sa bendom Circle

3
Shares
Pinterest Google+
Sami hagar/Photo: facebook@SammyHagar
Sami hagar/Photo: [email protected]

Sami Hagar, pevač legendarne grupe Van Halen, takođe poznat kao The Red Rocker, oduševljeno iščekuje objavljivanje svog novog albuma s bendom Circle.

Pošto su završili sa snimanjem, Hagar je seo u studio da presluša materijal i zapevao uz snimke, pa ovaj entuzijastičan trenutak podelo s fanovima na Instagramu. Deo snimka možete da preslušate u kratkom videu, a hashtagovi koje je koristio sugerišu da se radi o poslednjoj pjesmi na albumu koja bi mogla da se zove “January”. Ili bi, možda, novi album mogli da dočekmo u januaru 2019.

 

Hagarov poslednji bend Circle okupio je u postavi basistu Majkla Enronija, bubnjara Džejsona Bonama i gitaristu Vika Džonsona. Snimljeni materijal biće objedinjen na prvom zajedničkom albumu na kojem su zajedno snimili i stvarali nove pesme.

Prethodno izdanje “At Your Service” iz 2015. bilo je live snimak Hagarovih ranijih dela, koji uključuju pesme bendova Montrose i Van Halen, kao i obrade pesama Led Zeppelina u sećanje na Bonamovog oca, bubnjara ovog kultnog benda.

Kako je Bonam nedavno otkrio stranim medijima, album je zapravo konceptualno izdanje koje treba da se odsluša od početka do kraja kako bi vas poslao na muzičko putovanja, kao nekada kada je raspored pesama na albumu bio ključan za razumijevanje samih pesama. Kako Bonam otkriva, Hagar je time želeo da napravi nešto drugačije od svega što je dosad snimio s ostalim bendovima.

HL/Izvor: mixer.hr

Previous post

Muzičko čudo iz manastira Tuman: Ovako pravoslavni monasi sviraju Iron Maiden...

Next post

36 GODINA U DVA I PO SATA... Partibrejkers 8. septembra u Nišu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *