Home»Muzika»Završen treći Outhide u Zaječaru… Evo kako je bilo na ovogodišnjem izdanju festivala

Završen treći Outhide u Zaječaru… Evo kako je bilo na ovogodišnjem izdanju festivala

4
Shares
Pinterest Google+

Tokom dva dana trajanja Outhide festivala park-šuma Kraljevica u Zaječaru  ugostila je više od 30 izvođača, na tri odvojene bine, a u muzičkom-scenskom spektaklu uživalo je 3000 ljudi.

Ovogodišnji Outhide potvrdio je da je muzičko, organizacioni i estetski najozbiljniji festival alternativne i elektronske muzike u regionu Istočne Srbije.

KKN, Multietnička atrakcija, kao i bend Dogs in Kavala, na Alt bini prvog dana opravdali su sintagmu “grad roka” koji Zaječar nosi duže od pola veka.

Domaći Mugwort, kao i Prti Bee Gee, odnosno Surreal omogućili su da se ujedinjena rep publika istoka nađe podno Spomenika palim borcima u NOR-u.

Uz inventivne dekoracije, prožete crvenim neonima na elektro Tsaheylu stejdžu, u samom središtu šume, nastupi Kristine Lalić, Dekija Milićevića i plejade talentovanih DJ-jeva držali su publiku do ranih jutarnjih sati.

Na kraju, ali ne i najmanje bitna, Zalet bina dala je specifičnu notu samom Festivalu pružajući publici najbolje izvođače eksperimentalne muzike.

Outhide uskoro kreće u realizaciju novih festivalskih poduhvata kako bi četvrto izdanje dočekao spreman da Festival, kao i ove godine podigne na lestvicu više.

Album koji sledi pokušaće da fotografijom ispriča priču trećeg po redu Outhide festivala…

Previous post

SEDAM U JEDAN... Dejv Grol najavljuje solo projekat "Play", 23-minutnu pesmu i mini-dokumentarac

Next post

"Umrla bih za tebe"... Neobjavljene priče Frensisa Skota Ficdžeralda

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *