OTIŠAO “ZOMBIE BOY”… Čuveni istetovirani maneken iz spota Lejdi Gage izvršio samoubistvo

0
110
Zombie Boy/Photo: facebook@RicoTheZombie
Zombie Boy/Photo: facebook@RicoTheZombie

Umetnik Rik Dženets, prepoznatljiv po tetovažama koje prekrivaju celo telo, izvršio je samoubistvo u 32. godini. Njegovo telo pronađeno je u Montrealu u Kanadi.

Dženest je popularnost stekao ulogom u spotu Lejdi Gage za pesmu “Born This Way” iz 2011. godine. Poznat je po pomalo morbidnim tetovažama koje mu prekrivaju lice i telo, a da se tetovira krenuo je sa već 16 godina.

Umetničko ime, po kojem je široj javnosti poznat, mu je “Zombie Boy” koje je preuzeo nedugo nakon što je preživeo tumor na mozgu koji mu je dijagnostifikovan sa samo 15 godina. Tada se zaljubio u zombije i verovao je da će postati jedan od njih.

 

I freakin’ ❤ coloring!!

A post shared by Zombie Boy (@zombieboyofficial) on

Nakon spota s Gagom, sarađivao je sa svetskim magazinima poput GQ, Vouge Hommes i Vanity Fair, ali i zvezdama poput Jay Z-ja.

Na njegovu smrt odmah je reagovala Lejdi Gaga objavom na Twitter-u u kojoj upozorava na važnost mentalnog zdravlja.

– Samoubistvo mog prijatelja Rika Dženetsa je veoma razaravajuće. Moramo da menjamo kulturu, moramo da pričamo o mentalnom zdravlju i obrišemo tu stugmu da se o tome ne sme pričati. Ako imate problem, pozovite odmah prijatelje ili porodicu. Moramo da spasemo jedni druge – napisala je Gaga na svom Twitter nalogu.

 

Rik Dženest je trebao sledeće nedelje da proslavi svoj 33. rođendan, a samo je još jedan u nizu poznatih ličnosti koje su u poslednjih godinu dana izvršile samoubistvo.

 

✨ TING ✨

A post shared by Zombie Boy (@zombieboyofficial) on

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime