Razmrdaj čula… Treći Mountain Music Fest 18. avgusta na Divčibarama

0
31
Photo: Facebook @mountainmusicfest
Photo: Facebook @mountainmusicfest

Treći Mountain Music Fest održaće se u subotu, 18. avgusta na Divčibarama. Festival počinje u podne i završava se u jedan iza ponoći, a program predstavlja nesvakidašnji spoj kvalitetnog muzičkog sadržaja i aktivnosti u prirodi.

Na glavnoj bini (14:00 do 1:00) nastupiće: Kolja, Pashmak (Italija), Đorđe Miljenović, Kanda kodža i Nebojša, Manivi, Malpikk, kao i Alice in Wonder Band sa neobičnim koncertom/performansom: Da i Re – Telo kao instrument.

Novina u odnosu na prethodna dva festivala je otvaranje Vinyl stagea, koji će uz atraktivni Main stage dodatno obogatiti ponudu za sve ljubitelje dobrog zvuka.

Domaćin Vinyl stagea (12:00 do 19:00) biće White City Soul, organizacija koja okuplja strastvene ljubitelje muzike i kolekcionare gramofonskih ploča, a koju čine četiri beogradska DJ-a: Miloš Bošnjaković aka Somii, Milko Đuranović aka Kostur i dvojac Funk Technik Group – Nebojša Ilić i Stefan Saveski.

Uz njihove setove posetici će moći da uživaju u vrelim ritmovima Brazila i Afrike, dancefloor jazza, modernog soula i soulfull housa.

Photo: Promo
Photo: Promo

Ljubitelji prirode, planina, avantura i rekreacije u prirodi imaće sjajnu priliku da učestvuju u mnogobrojnim propratnim sadržajima.

U skladu sa ovogodišnjim sloganom festivala: Razmrdaj čula! – čekaju vas: avantura park, zip line, streličarstvo, orijentiring, yoga livadica, karum, radionice: Telo kao instrument, Raw food, Live looping, Zouk Muse, Lutkice-Kašičice, mural, tri predavanja u programu Na pivu sa naučnikom, sladoled Crna ovca, gastro stage…

Cena ulaznice iznosi 500 dinara, a za decu do 10 godina ulaz je besplatan.

Photo: Facebook @mountainmusicfest
Photo: Facebook @mountainmusicfest

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime