Home»Muzika»Koncerti na Zidiću… Harlekin 4. avgusta na Platou Milana Mladenovića

Koncerti na Zidiću… Harlekin 4. avgusta na Platou Milana Mladenovića

4
Shares
Pinterest Google+
Harlekin/ Photo: Promo
Harlekin/ Photo: Promo

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda već šesti put organizuje, i u ovoj sezoni su mesto letnjih susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada.

Ove subote, 4. avgusta od 20:00 časova na Platou Milana Mladenovića nastupiće bend Harlekin.

Harlekin je alt-rok/dark-pop bend iz Inđije, koncertno aktivan od druge polovine 2016. godine. Svirali su na Koncertu godine, HillsUp festivalu, Gitarijadi Vojvodine (na kojoj su 2016. godine pobedili), Dev9t festivalu, Majskoj gitarijadi u Požarevcu (drugo mesto), Scena Festu u Inđiji, sa bendovima kao što su ZAA, Orthodox Celts, KKN, Čovek vuk, Urban&4, Bjesovi, Van Gogh, Kerber, Divlje Jagode…

Muziku koju bend stvara karakteriše izražena atmosferičnost i emotivni naboj, dok su tekstovi kratki i nose snažnu poruku kroz metaforu.

U septembru 2017. godine objavili su debi album “Tornik” za izdavačku kuću Take It Or Leave It Records. Album je dostupan u fizičkom formatu, kao i digitalno na svim relevatnim platformama (Deezer, Spotify, Amazon).

Članovi benda Harlekin su: Jovana Kovačević (vokal), Aleksandar Janković (gitara), Milan Brkić (gitara), Marko Kovačević (klavijature), Nemanja Holjevac (bas) i Miloš Surla (bubnjevi).

Previous post

Documentaryheaven - Food for your brain... Dokumentarni raj za sve ukuse

Next post

Jungle objavili još dva video singla sa predstojećeg albuma "For Ever"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *