Home»Muzika»Homeland»Kantautori požurite s prijavama… Drugi CantOut by RockStar festival od 27. do 29. avgusta u Galeriji Polet

Kantautori požurite s prijavama… Drugi CantOut by RockStar festival od 27. do 29. avgusta u Galeriji Polet

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Drugi po redu Poletov kantautorski festival CantOut by RockStar biće održan 27, 28. i 29. avgusta 2018. godine u Galeriji Polet (Cetinjska 15, Beograd).

Poletov kantautorski festival je nastao iz inicijative da se kantautori i njihovo stvaralaštvo učine vidljiviijim i da se mapira kantautorska scena sa svim svojim vrlinama i potencijalima.

Specijalni gosti tokom trajanja festivala CantOut by RockStar biće i etablirani kantautori i ostvareni umetnici, čime će se, kao i prošle godine, izraziti poseban vid kolegijalne podrške u razvoju kantautorske scene u Srbiji i regionu.

Generalni sponzor festivala je RockStar Energy Drink, a zvanični hashtag #cantoutbyrockstar. Sve informacije u vezi sa festivalom CantOut by RockStar možete pratiti na oficijelnoj Facebook stranici festivala, kao i na stranici Galerije Polet.

Photo: Promo
Žiri festivala/Photo: Promo

Tokom festivalske promocije za sve zainteresovane biće održan Otvoreni dan za sva dodatna pitanja, kao i Donatorsko festivalsko veče, čiji će datumi biti naknadno objavljeni.

Konkurs za učešće otvoren je do 20. avgusta, a tročlani žiri činiće Petar Janjatović (muzički novinar i rok kritičar), Dušan Strajnić (muzičar i frontmen grupe Stray Dogg) i Jelena Pavlović (umetnički direktor Galerije Polet).

Previous post

Pop i klasika zajedno? Može... Peter Bence 30. oktobra u Kombank dvorani

Next post

Demo bunt na Beer Gardenu uz bendove Door Window Nine, Sitzpinker i Dingospo Dali

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *