Home»Fun»GLOBANI PERFORMANS… Stotine fanova širom sveta “rekonstruisalo” video spot Kejt Buš za pesmu ‘Wuthering Heights’

GLOBANI PERFORMANS… Stotine fanova širom sveta “rekonstruisalo” video spot Kejt Buš za pesmu ‘Wuthering Heights’

4
Shares
Pinterest Google+
Kejt Buš/Photo: YouTube printscreen
Kejt Buš/Photo: YouTube printscreen

Stotine fanova Kejt Buš okupili se protekle sedmice piromn sveta kako bi, povodom 40. godišnjice njenog hita, u jedinstvenoj koreografiji rekonstruisali vdeo spot za pesmu “Wuthering Heights”.

Podsećamo, pesma je mesto našla na njenom albumu iz 1978. godine, “The Kick Inside”, a u video spotu Kejt uz pesmu pleše u sada već kultnoj crvenoj haljini.

Organizatori su događaj nazvali “The Most Wuthering Heights Day Ever”, a uključivao je stotine ljudi koji u crvenim haljinama koreografski nastoje da što vernije imitiraju video spot za ovu pesmu. Pogledajte originalni video i kolektivnu imitaciju u snimcima ispod.

U razgovoru za BBC, organizatorka događaja u Šefildu, Linda Bol, poručila je: – Bio je to neverovatan dan. Bilo je mnogo drame i mnogo neočekivanih plesnih poteza. Profesionalni plesači su odradili koreografiju u prvim redovima, a mnogi “hardcore” fanovi svoje mesto su pronašli u onim poslednjim, ali svejedno su znali te plesne pokrete napamet. Hteli smo da to bude inkluzivni događaj i na kraju je bio. Bilo je tu muškaraca i žena svih godina, dece… bilo je fantastično.

HL/Izvor: ravnododna.com

Previous post

KAD JE IMAO 16... Prvi audio snimak Dejvida Bouvija uskoro na aukciji

Next post

Preminuo Oliver Dragojević... Splitski pevač izgubio bitku s teškom bolešću

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *