No Sleep Festival od 16. do 18. novembra u Beogradu… Prvog dana Nina Kraviz, I Hate Models i Dax J

0
71
Photo: Promo
Photo: Promo

Nakon što je prošle godine okupio preko 20.000 posetilaca nultog dana na Exitu, uz nastupe imena kao što su Jeff Mills, Ellen Allien, Paula Temple, Rebekah… ovogodišnji No Sleep Festival održaće se u Beogradu od 16. do 18. novembra,

Novi član Exitove porodice održaće se na više lokacija u Beogradu, među kojima su Novi Hangar u Luci Beograd, klubovi Drugstore i 20/44.

Nastupiće neki od vodećih izvođača svetske elektronske muzike među kojima su Nina Kraviz, I Hate Models i Dax J, kao i nadolazeće zvezde uz podršku regionalne i domaće scene.

Photo: Promo
Photo: Promo

Posle tri nastupa u finalu Exita, Nina Kraviz vraća se u Beograd u trenutku kad cela svetska javnost prati svaki njen korak, dok njena nova muzika ove godine neprestano stiže kroz remikse koji pomeraju žanrovske granice.

Uz titulu najboljeg svetskog DJ-a za 2017. godinu, Nina Kraviz i dalje sa istom strašću čuva izvorni andergraund duh elektronskog pokreta i krči put novoj generaciji hedlajnera.

Photo: Promo
Photo: Promo

Jedan od takvih je i britansko-berlinski techno heroj Dax J koji je svet osvojio sa završnim setovima najvećih događaja, zbog čega su ga redom Mixmag, Groove Magazine i DJ Mag proglasili za najboljeg DJ-a nove generacije, a vodeći festivali svrstali u rang udarnih izvođača.

Njegovim stopama korača i mladi francuski buntovnik, misterioznog identiteta i upečatljivog pseudonima I Hate Models za kojeg je ceo svet saznao zahvajujući furioznim remiksima za Depeche Mode, kao i celoj plejadi singlova koji predvode novi super-uzbudljivi talas na svetskoj elektronskoj sceni.

Photo: Promo
Photo: Promo

No Sleep Festival održaće se na više lokacija dok će centralni program biti smešten u industrijskom okruženju Luke Beograd i njenom novom Hangaru na samoj obali Dunava.

Novi Hangar ujedno je i nova tačka najvećih elektronskih dešavanja u Beogradu, smeštena na svega 1.500 metara od Trga republike, a na ovoj, centralnoj lokaciji No Sleep Festivala, biće prikazana i najsavremenija produkcija iz ranga vodećih elektronskih festivala u zatvorenom prostoru.

Pored centralnih, No Sleep Festival imaće i brojne dnevne i after žurke, te prateće programe kao što su izložbe i radionice, uz muzičku konferenciju sa nekim od najaktuelnijih tema na svetskoj i domaćoj elektronskoj sceni.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime