Home»Film»Ovo je Alita – heroina novog filma Roberta Rodrigeza i Džejmsa Kamerona

Ovo je Alita – heroina novog filma Roberta Rodrigeza i Džejmsa Kamerona

4
Shares
Pinterest Google+
Alita/ Photo: Promo
Alita/ Photo: Promo

Studio 20th Century Fox predstavio je novi trejler za film koji je najavljen kao jedno od najboljih SF ostvarenja i koji će premijeru imati u 2018. godini.

Od dva vizionara i filmska stvaraoca, Džejmsa Kamerona (“Avatar”) i Roberta Rodrigeza (“Grad greha”), stiže epska avantura “Alita: Borbeni anđeo”, adaptacija japanskog manga stripa “Gunnm”, koji potpisuje Jukito Kiširo.

Kada se Alita (Rosa Salazar) probudi bez sećanja, u budućem svetu koji ne prepoznaje, pronalazi je Ajdo (Kristof Volc), saosećajni doktor koji uviđa da je negde duboko u ovoj napuštenoj kiborgskoj ljušturi srce i duša mlade žene sa izuzetnom prošlošću.

Dok se Alita navikava na svoj novi život i opasne ulice Ajron sitija, Ajdo pokušava da je zaštiti od njene misteriozne prošlosti, dok njen novi, urbani drug Hugo (Kian Džonson) hoće da joj vrati sećanja.

Ali, kada smrtonosne i korumpirane sile koje vode grad napadnu Alitu, ona saznaje istinu o svojoj prošlosti – ona poseduje borbene veštine koje moćnici žele po svaku cenu da kontrolišu. Ako bi ostala van njihovog domašaja, ona bi bila ključ u spasavanju njenih prijatelja, porodice i sveta u kome je odrasla.

Borbeni anđeo krupnih očiju je Rosa Salazar, a ostale uloge u filmu tumače Kristof Volc, Dženifer Koneli, Maheršala Ali i Mišel Rodrigez.

– Za Alitu ovo putovanje predstavlja sazrevanje, otkrivanje istine o sebi, upoznavanje sa moćima koje poseduje, i prerastanje u osobu koja je veoma skromna, a koja može da promeni svet. Ovo je sjajna priča – puna je uzbuđenja, humora, ljubavi i divnih međuljudskih odnosa – objašnjava reditelj Robert Rodrigez.

Film “Alita: Borbeni anđeo” stiže u domaće bioskope od 20. decembra, a do tada zavirite u prve kadrove koje nam donosi novi trejler…

Previous post

Terra Viva art fest 27. i 28. jula u dvorištu ateljea Terra u Kikindi

Next post

Ćerka Milića Vukašinovića izvršila samoubistvo

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *