Home»Life Story»Demi Lovato u bolnici. Pevačica se predozirala heroinom?

Demi Lovato u bolnici. Pevačica se predozirala heroinom?

4
Shares
Pinterest Google+
Photo: Facebook @DemiLovato
Photo: Facebook @DemiLovato

Američka pevačica i glumica Demi Lovato (25) primljena je juče u losanđelesku bolnicu posle predoziranja heroinom, objavljeno je na internetskoj stranici o slavnima TMZ pozivajući se na policijske izvore.

Predstavnik losanđeleske policije rekao je da je 25-godišnja žena prebačena u lokalnu bolnicu nakon poziva hitne pomoći.

Demina predstavnica za medije izjavila je za Variety da je Demi budna i sa svojom porodicom, koja želi da se zahvali svima na ljubavi, molitvama i podršci i dodala:
– Neke objavljene informacije su netačne pa porodica moli za privatnost kao i da se više ne spekuliše o Deminom stanju i da su njeno zdravlje i oporavak sada najvažniji.

Glumci i druge poznate osobe poslali su putem Twittera mnogobrojne želje za oporavak…

 

 

Lovato je u više navrata u javnosti govorila o zavisnosti od alkohola, droge kao i o psihičkim problemima. Lečila se zbog poremećaja ishrane, a svojevremeno je izjavila i da pati od bipolarnog poremećaja.

U pesmi “Sober” objavljenoj prošlog meseca, pevačica je stihovima aludirala da se opet bori sa starim navikama: “Mama, tako mi je žao. Više nisam trezna. I, tata, oprosti mi zbog pića na podu. Onima koji me nikad nisu ostavili. Ovo smo već prolazili. Tako mi je žao, nisam više trezna”.

U dokumentarnom snimku na YouTubeu iz 2017. “Jednostavno komplikovana” Demi Lovato je govorila o godinama upotrebe droga, poremećajima ishrane i o opijanju. Tada je priznala da je prvi put uzela kokain sa 17 godina. U 18. je počela rehabilitaciju, a tad joj je dijagnostikovan i bipolarni poremećaj.

Pevačica je bila usred američke turneje,  ali su svi njeni koncerti otkazani do daljnjeg.

Previous post

Bas uz bas... Majkl Lig i Pera Krstajić 26. jula na Kalemegdanu

Next post

Terra Viva art fest 27. i 28. jula u dvorištu ateljea Terra u Kikindi

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *