Home»Muzika»Stjepan i Luka pozivaju na koncert 8. septembra na Kalemegdanu

Stjepan i Luka pozivaju na koncert 8. septembra na Kalemegdanu

4
Shares
Pinterest Google+
2CELLOS/ Photo: Promo
2CELLOS/ Photo: Promo

Poznati dvojac 2CELLOS u sklopu turneje Score ponovo dolazi u Beograd. Stjepan i Luka prirediće prestoničkoj publici koncertni na otvorenom, na Kalemegdanu, 8.septembra.

– Radujemo se ponovnom dolasku u Beograd. Mnogo volimo Beograd, pa i ovu turneju smo započeli u Beogradu sa fenomenalnim koncertom u Areni. Publika je fantastična, reaguje od prve pesme. Koncert na otvorenom je poseban doživljaj, ali i veći izazov. Kalemegdan je prelep, dođite u što većem broju da uživamo zajedno – poručio je Luka.

2CELLOS/ Photo: Roger Rich
2CELLOS/ Photo: Roger Rich

– Završavamo novi album, vraćamo se korenima, obradama pop i rok hitova. Prvu pesmu smo već ekranizovali “Eye of the Tiger”, nadamo se da vam se dopada. Mi i sviramo samo ono što se nama dopada. Za Beograd smo već spremili repertoar. Krenućemo mirno, sa filmskom muzikom i onda energični deo. Biće ludo obećavamo – dodaje Stjepan.

A sve je počelo pre nekoliko godina kada su momci odsvirali “Smooth Criminal” Majkla Džeksona i snimili spot. Na YouTubeu su brzinom svetlosti izbrojali  pet miliona pregleda, iste godine potpisali su ugovor sa Sony Masterworks, a zatim ušli u studio i objavili prvi album.

Iza njih su  upešne godine koje su ih oblikovale u neverovatne muzičare, svetske putnike, zvezde koje svojim čelima spajaju svet i oduševljavaju gde god da se pojave.

Ulaznice za koncert 2CELLOS mogu da se nabave na svim Eventim prodajnim mestima.

Previous post

Uželeli se Niša... Darko Rundek & Ekipa 28. avgusta u Banovini

Next post

Arctic Monkeys predstavili spot za pesmu "Tranquility Base Hotel & Casino"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *