Home»Film»ŠTA SE TO STVARNO ODVIJALO U GLAVI ROBINA VILIJAMSA… Novi dokumentarac o legendarnom glumcu to pokušava da otkrije

ŠTA SE TO STVARNO ODVIJALO U GLAVI ROBINA VILIJAMSA… Novi dokumentarac o legendarnom glumcu to pokušava da otkrije

4
Shares
Pinterest Google+
Robin Vilijams/Photo: printscreen
Robin Vilijams/Photo: printscreen

Novi dokumentarni film o životu i delu Robina Vilijamsa režirala je Marina Zenovič, a on donosi dvosatni pogled na psihičko stanje glumca kroz arhivske snimke, analize i intervjue s njegovom porodicom i prijateljima.

Kroz dokumentarac HBO-a prikazano je kako je Vilijams, koji je počinio samoubistvo u avgustu 2014. godine, posvetio svoje 63 godine života tome da nasmeje druge ljude i dao veliki doprinos komediji.

Vilijams je svoju strast za komedijom opisivao kao nešto na šta je bio gotovo prisiljen.

Robin Vilijams/Photo: printscreen
Robin Vilijams/Photo: printscreen

– Mislim da se dešava stvarno neverovatna navala emocija kad pronađete nešto novo i spontano. Mislim da to nagrađuje mozak s malo endorfina – rekao je Vilijams u jednom intervjuu čiji delovi su prikazani u novom dokumentarcu HBO-a.

“Come Inside My Mind” sadrži mnogo neobjavljenih i neviđenih snimaka i gledaoce vodi kroz Robinov život i karijeru. U filmu su prikazani i detaljni intervjui osoba koje su bile veoma privržene originalnom komičaru, kao što su Bili Kristal, Erik Ajdl, Vupi Goldberg, Dejvid Leterman, Stiv Martin, Pem Dober i Zak Vilijams.

Dokumentarac je većim delom ispričan rečima samog Vilijamsa i otkriva šta je glumca podstaklo da s cijelim svetom podijeli kreativne likove iz svoje glave.

“Come Inside my Mind” premijerno je prikazan na HBO pre nekoliko dana.

Previous post

Sedmi Kikindski omladinski festival 20. i 21. jula u dvorištu Kulturnog centra

Next post

Fluid Underground najavljuje novi video singl... Pogledajte tizer za "Ja vidim sve"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *