Home»TV»Preporuka»Nova provokacija Saše Barona Koena: Na Showtimeu glumi lika koji zagovara nošenje oružja u SAD

Nova provokacija Saše Barona Koena: Na Showtimeu glumi lika koji zagovara nošenje oružja u SAD

4
Shares
Pinterest Google+
Saša Baron Koen/Photo: YouTube printscreen
Saša Baron Koen/Photo: YouTube printscreen

Sinoć je, 15. juna, na američkom Showtimeu debitovala nova provokacija Saše Barona Koena “Who Is America?”. Serija će danas imati i svoju “evropsku premijeru’ na britanskom Channel 4.

Podsećamo, glumac i komičar, kreator likova poput Ali G-ija i Borata, svetu je prvi “teaser” novog projekta predstavio 4. jula kako bi obeležio američki dan nezavisnosti. Tizer koji se pojavio sugerirso je da je čitav projekat podržan od strane Trampovog političkog establišmenta i njegovog univerziteta tzv. Trump University. Nakon toga objavljena su još dva videa, u svakom se pojavljuje Dik Čejni, a u jednom od njih, izvrsno maskiranom Koenuu, Čejni potpisuje opremu za “waterboarding”.

Projekat je ustvari serija intervjua, neka vrsta klasičnih Koenovih “mockumentarya” koji istražuju različite individue, od onih zloglasnih do potpuno nepoznatih figura unutar američkog političkog i kulturnog spektra, kako stoji u opisu serije.

Saša Baron Koen/Photo: YouTube printscreen
Saša Baron Koen/Photo: YouTube printscreen

Odmah po završetku prve epizode na američkom Showtimeu objavljen je i desetminutni video klip serije koji Koena prikazuje kao izraelskog stručnjaka za oružje, advokata NRA koji, kroz različite intervjue, protežira ne samo slobodu nošenja oružja u SAD, već i obuku dece iz vrtića.

Pogledajte novi Koenov projekat:

Previous post

ZAVRŠEN 18. EXIT... I svi bi odmah još...

Next post

Treći Green Heart Fest 20. i 21. jula u Sokobanji

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *