Home»Muzika»Zahuktao se EXIT… Druga luda noć na Tvrđavi, a najbolje tek sledi…

Zahuktao se EXIT… Druga luda noć na Tvrđavi, a najbolje tek sledi…

4
Shares
Pinterest Google+
Zigi Marli/ Photo: Exit
Zigi Marli/ Photo: Exit

Na glavnoj bini festivala sinoć je nastupio prestolonaslednik najveće rege dinastije, Zigi Marli i izveo hitove “Love is My Religion”, “One Love”, “Is This Love” i “Rebelllion Rises”.

Posle njega scenu je preuzeo jedan od najboljih repera nove generacije French Montana i prisutnima priredio sjajan nastup uz svoje najveće hitove “Unforgettable”, “Famous”, ali i dobro poznate numere kao što su Nirvanina “Smells Like Teen Spirit”, “Gucci Gang” od Lil’ Pumpa i Aviciijeva “Wake Me Up”. Glavna bina sinoć je bila puna do samog svitanja, a za završnicu su bili zaduženi Burak Yeter  i mladi britanski hitmejker, Jax Jones.

French Montana/ Photo: Exit
French Montana/ Photo: Exit

Ma mts Dance Areni nastupio je Maceo Plex, koji je sinoć pokazao set od tri sata, što su pre njega na Areni dobili još samo Laurent Garnier, Jeff Mills, Sven Vath i Solomun i Dixon.

Savršen intro za njegov set pružili su berlinski Rødhåd, ikona elektronske muzike Carl Craig, kao i Marko Nastić, Filip Xavi i Vladimir Aćić.

Maceo Plex/ Photo: Exit
Maceo Plex/ Photo: Exit

No Sleep Novi Sad binu sinoć je vodio njujorški kolektiv The Bunker, a nastupali su i Mike Servito, Tin Man, Eric Cloutier, Erika, Bryan Kasenic i Patrick Russell, kao i naša kompozitorka Svetlana Maraš.

Addiko Fusion binu zapalili su Irie FM i uvek odlični Nipplepeople, dok je Explosive bio potpuno blokiran za vreme nastupa pank atrakcije Cockney Rejects i hardcore ikona Madball.

Danas na Exitu, na glavnoj bini, nastupaju Bajaga i Instruktori, koji će najaviti veliku muzičku, modnu i filmsku zvezdu Grejs Džons. Na Main dolazi i francuski dvojac Ofenbach, kao i bass atrakcija Delta Heavy.

Previous post

Danas počinje 25. Festival evropskog filma Palić

Next post

MONTIPAJTONOVAC SE OVOG PUTA NE ŠALI... Džon Kliz razočaran u svoju domovinu, seli se na Karibe

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *