Home»Film»Mjuzikl “Mama Mia! Idemo ponovo” 18. jula premijerno u Kombank dvorani

Mjuzikl “Mama Mia! Idemo ponovo” 18. jula premijerno u Kombank dvorani

4
Shares
Pinterest Google+
Mama Mia! Idemo ponovo/ Photo: imdb.com
Mama Mia! Idemo ponovo/ Photo: imdb.com

Deset godina posle filma “Mama Mia!” u sredu 18. jula u 20:00 časova u Kombank dvorani se  premijerno vraćamo na čarobno grčko ostrvo Kalokeri uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama grupe ABBA.

Za sve posetioce u velikom holu Kombank dvorane će uoči premijere ovog filma biti organizovan spektakl plesne grupe “Timbao Cubano” i piće dobrodošlice.

U nastavku muzičke komedije pod nazivom “Mama Mia! Idemo ponovo” glumačku ekipu iz prvog dela pojačale su Lili Džejms (“Najmračniji čas”, “Pepeljuga”) i Šer.

Ulogu Done i ovoga puta tumačiće oskarovka Meril Strip, uz podršku Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje.

Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Harija.

Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

“Mama Mia! Idemo ponovo” i ovoga puta produciraju Džudi Krejmer i Geri Gocman, dok je Krejmer takođe i jedna od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Muziku za film radili su Beni Anderson i Bjorn Ulvaes.

Karte za premijeru filma “Mama Mia! Idemo ponovo” u prodaji su na blagajni Kombank dvorane.

Previous post

Magija ploča... Novi album Električnog orgazma od danas i na vinilu

Next post

Twenty One Pilots singlom "Jumpsuit" najavili novi album... "Trench" stiže u oktobru

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *