Home»Muzika»EXIT: Pored muzike i provoda čeka vas i više od 40 muzičkih bina i zona na festivalu i u kampu

EXIT: Pored muzike i provoda čeka vas i više od 40 muzičkih bina i zona na festivalu i u kampu

4
Shares
Pinterest Google+

I ove godine Exit će pored muzičkog programa na binama širom Petrovaradinske tvrđave imati čitav niz aktivacionih, chill i avanturističkih zona na festivalu za nezaboravno iskustvo posetilaca!

Zabava počinje od ranog jutra i za kampere uz fudbalsku groznicu, najbolje DJ-eve i gledanje u zvezde, a između koncerata za pamćenje i dočeka jutarnjeg sunca na mts Dance Areni EXIT fanovi će moći da pevaju na karaokama, provedu se na Silent Disco bini, balansiraju na deblu, gledaju zvezde, otkriju tajne tvrđave na tajnim turama kroz katakombe, dok će oni najizdržljiviji nastaviti zabavu uz najatraktivnije DJ-eve na zvaničnim festivalskim afterpartijima!

Locirana u Gornjem gradu, MTS FREE YOUR WORLD ZONA nudiće raznovrstan program i brojne aktivacije propraćene nagradama.

Posetioci će moći da se oprobaju u balansiranju na deblu, pilotiranju dronom i ekstremnim sportovima i da isprobaju Free Love telefonske govornice, za nova poznanstva i ljubavi na festivalu, a posle uzbudljivih aktivnosti tu je MTS CHILL ZONA za opuštanje.

Ljubitelji mikrofona moći će da se oprobaju u izvođenju svojih omiljenih pesama na Karaoke bini, a jedna od omiljenih zabava na festivalu i ove godine biće smeštena u Silent Disco zoni uz muziku na dve frekvencije.

Za one koji su neumorni, u hramu elektronske muzike Bastion, smeštenom u zelenoj oazi Petrovaradinske tvrđave, od 13. do 16. jula, sa početkom u 7 ujutru do 14 časova biće organizovane zvanične afterpartie žurke gde će se predstaviti najbolji domaći i regionalni DJ-evi, uz iznenađenja sa mts Dance Arene, No Sleep i Urban Bug bina.

Mobilni planetarijum, zona za nargile, i mnogi drugi programi bi’e na raspolaganju posetiocima tokom trajanja festivala.

Previous post

Da vas nasmeje i razmrda... "Plesna terapija" od 19. jula u domaćim bioskopima

Next post

Rokerijada 2018: Završeno prijavljivanje bendova, glasanje publike u toku

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *