Home»Kult»SASVIM OBIČNA DEVOJKA… Pogledajte do sada neobjavljene fotografije Ejmi Vajnhaus

SASVIM OBIČNA DEVOJKA… Pogledajte do sada neobjavljene fotografije Ejmi Vajnhaus

4
Shares
Pinterest Google+
Ejmi Vajnhaus/ Photo: Facebook @amywinehouse
Ejmi Vajnhaus/ Photo: Facebook @amywinehouse

Kada se 22-godišnji američki fotograf Blejk Vud posle raskida emotivne veze preselio u London 2007. godine upoznao je pevačicu Ejmi Vajnhaus preko zajedničkog prijatelja, piše Independent.

Nakon što je osvojila Gremi nagradu za svoj album Back to black iz 2006. poznata muzičarka izuzetnih glasnovnih mogućnosti bila je na vrhuncu slave ali je imala probleme sa partnerom kao i konstantnom pažnjom medija.

 

S obzirom da su ih vezivale slične životne priče Vud i Vajnhaus su razvili blisko prijateljstvo i postali su nerazdvojni u naredne dve godine.

Od Ejminog nastupa u Parizu i sviranja bubnjeva u svom kuc”nom studiju u Kamden taunu do odmora u Sent Luciji, Blejk Vud je dokumentovao period njenog života kada je muzičarka već stekla reputaciju zvezde.

 

Snimio je fotografije koje otkrivaju njihovu međusobnu ljubav, poverenje i poštovanje, kao i drugu stranu Ejmine ličnosti i njenog života koji je živela kao tipična mlada devojka.

 

– Ovo nije priča o njenoj sudbini, sumornosti i smrti. Bilo je neverovatnih sjajnih trenutaka usred opšteg haosa i to je ono što vidim na ovim slikama – kazao je njen bliski prijatelj.

Previous post

DŽEGER ISPUNIO ŽELJU LEHU VALENSI... Pevač Stonsa na koncertu u Varšavi kritikovao poljsko pravosuđe

Next post

Zaboravite The Pirate Bay... Čuveni sajt za torentovanje rudari kriptovalutu sa vašeg računara

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *