Home»Muzika»Homeland»PANKERI TO VOLE BRZO… Novosadski bend Skupljeni na brzinu objavio novi album: Preslušajte “Brzopletost”

PANKERI TO VOLE BRZO… Novosadski bend Skupljeni na brzinu objavio novi album: Preslušajte “Brzopletost”

7
Shares
Pinterest Google+
SNB/ Photo: Promo
SNB/ Photo: Promo

Novosadski punk bend SNB (Skupljeni na brzinu) objavio je novi album pod nazivom “Brzopletost”.

Album je sniman i miksovan u Scijala studiju, producent je Pedericco Rashiid, a izdavač Studentski kulturni centar Novi Sad.

Na novom izdanju nalazi se ukupno 11 pesama – 10 studijskih i jedna live i možete ih preslušati na ovom linku.

Bend SNB osnovan je 1995. godine u banatskom mestu Novi Kneževac. Prvi album sa 12 pesama pod nazivom “Provincijalna urbanizacija” objavljen je 2000. godine za nezavisnu izdavačku kuću You Against Me Records. U martu 2016. za Nocturne Media objavili su EP “Slep i gluv” sa tri pesme: “Slep i gluv”, “Ne prestajem” i “Mašta”.

Od nastanka benda do danas dolazilo je do promena članova i nekoliko kraćih pauza u radu, ali je suština ostala ista: energično, kratko i jasno.

Iza sebe imamo preko stotinu nastupa širom Srbije i nekoliko nastupa u inostranstvu: Ska festival u Budimpešti, gosti na promociji albuma Direktora “Lesli se vraća krući” u KST-u u Beogradu, promocija emisije Larmanje u klubu Enter (ex Kapija) u Novom Sadu, Club Quarter, SKCNS Fabrika, RASTOK FEST Jelah (BiH), ADZF Zenica (BiH), SLF, Vienna kao gosti legendarnim Pankrtima…

Previous post

Gitara i cilindar Toma Petija na aukciji, novac u humanitarne svrhe...

Next post

BAŠ UME DA NAPRAVI S**NJE... Publika izviždala Noela Galagera jer je rekao da se, ni posle 52 godine, "fudbal ne vraća kući"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *