Home»Muzika»Koncerti na Zidiću… Random 14. jula na Platou Milana Mladenovića

Koncerti na Zidiću… Random 14. jula na Platou Milana Mladenovića

5
Shares
Pinterest Google+
Random/ Photo: AleX
Random/ Photo: AleX

Koncerti na Zidiću, koje Dom omladine Beograda već šesti put organizuje na Platou Milana Mladenovića,  i u ovoj sezoni su mesto letnjih susreta muzičara, Beograđana i gostiju glavnog grada.

Ove subote, 14. jula, na Platou Milana Mladenovića od 20:00 časova nastupiće beogradski Random. Bend ove godine slavi osmi rođendan i ovim koncertom će ga obeležiti pre nego što krene na festivalsku turneju.

Pored pesama objavljenih na dva EP-ja i najnovijeg singla “By Myself” publika će moći da čuje i nove pesme koje će se naći na predstojećem albumu.

Random/Photo: Alex
Random/Photo: Alex

Random je alternativni rok sastav iz Beograda nastao 2010. godine. Neki od značajnijih nastupa: EXIT Festival u Novom Sadu 2016. godine, kao i učešće i nastup na Demofestu u Banjaluci iste godine.

Godine 2017. Random osvaja drugo mesto na Bunt Rok Festivalu i prvo mesto na Kuršumlijskoj gitarijadi. Istu godinu obeležili su i nastupi na Šabačkom letnjem festivalu, OK festu, Arsenal festu.

Novim singlom i spotom za pesmu “By Myself” bend je najavio malo tvrđi i još zreliji zvuk u odnosu na prethodna dva EP-a “Smile & Wave” i “Rewind”.

Članovi benda su: Angelina Kačunković (vokal, gitara), Jelena Mihić (bas gitara), Ljubomir Brščić (gitara) i Stefan Biljanovski (bubnjevi).

Previous post

Ničim izazvan Iskaz... Bendovi Iskaz i Ničim izazvan objavili zajednički singl "Okej, Okej"

Next post

Gitara i cilindar Toma Petija na aukciji, novac u humanitarne svrhe...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *