Home»Film»KONCERTNI SPEKTAKL GRUPE MUSE NA VELIKOM PLATNU: “Drones World Tour” ekskluzivno 12. jula u Cineplexxu

KONCERTNI SPEKTAKL GRUPE MUSE NA VELIKOM PLATNU: “Drones World Tour” ekskluzivno 12. jula u Cineplexxu

3
Shares
Pinterest Google+
Muse/Photo/facebook@muse
Muse/Photo/[email protected]

Višestruko nagrađivani bend Muse stiže 12. jula od 20 časova na veliko platno bioskopa Cineplexx u spektakularnom koncertnom filmu “Drones World Tour”.

Muse je svoju ambicioznu svetsku turneju započeo 2015. godine, sa više od 130 koncerata širom sveta. Glavni krivci za spektakularne vizuelne efekte ovog koncertnog filma, bili su dronovi koji su leteli iznad bine i preko publike, kao i LED laseri koji su se savršeno uklapali sa ritmom koji je bend diktirao na bini, stvarajući nestvaran distopijski svet.

Pored nestvarnih vizuelnih efekata, gledaoci će imati i ekskluzivnu priliku da na početku filma vide i članove benda koji govore o kreativnom konceptu ideje. Numere koje su se posebno istakle na ovom koncertu su “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” i “Knights of Cydonia”.

New York Times istakao je u svojoj kritici da se na ovom koncertu bend našao na vrhuncu svoje moći, stvarajući nezaboravan doživljaj za publiku koji se mora videti na velikom platnu.

Ovaj film je nešto novo i obećava nikad do sada viđene specijalne efekte savršeno uklapajući neverovatan nivo kreativne scenske produkcije na koju su navikli fanovi grupe Muse, donoseći vrhunsko audio-vizuelno iskustvo.

– Simbioza između čovečanstva i tehnologije oduvek je bila nešto što me zanima – rekao je frontmen Met Belami o ovom konceptu.

Muse/Photo: Promo
Muse/Photo: Promo
Previous post

Punk Srbije i Indonezije u Beočinu... Crveni Karton i Prison Of Blues 6. jula u Underground Disku

Next post

Završen drugi Rok kamp za devojčice... Ovako su klinke prašile u Sremskim Karlovcima...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *