Home»Muzika»SAD VIŠE NEMA DILEME… Bili Ajdol u subotu na Gitarijadi od 23h

SAD VIŠE NEMA DILEME… Bili Ajdol u subotu na Gitarijadi od 23h

4
Shares
Pinterest Google+
Bili Ajdol/ Photo: Edison Graff
Bili Ajdol/ Photo: Edison Graff

Obožavaoci plavokose rock zvezde i čelnici Gitarijade bili su duboko zabrinuti zbog nastupa Idola na ovogodišnjoj Gitarijadi, s obzirom na to da je zbog upale sinusa otkazao već dva koncerta na evropskoj turneji – u Regensburgu u utorak i sinoćnji u Padovi.

Bili Ajdol je inače poznat kao muzičar koji retko otkazuje svoje koncerte, a u izvinjenju koje je javno uputio svojim italijanskim i nemačkim fanovima, naveo je da je ipak morao da otkaže pomenute nastupe zbog infekcije sinusa i pluća.

Ipak, uz nadljudske napore i očiglednu privrženost srpskoj publici, Ajdol je odlučio da nastupi sutra na Gitarijadi u Zaječaru, uz molbu da se vreme njegovog koncerta pomeri sat ranije – odnosno na 23 sata.

S obzirom na to da je ulaz na Gitarijadu besplatan i da je ovo prvi koncert kojim će Bili nastaviti svoju evropsku turneju, interesovanje fanova je ogromno, a javio se i veliki broj obožavalaca iz inostranstva, pa organizatori savetuju da se na vreme stigne u Zaječar.

Kako meteorolozi najavljuju konačno razvedravanje i sunce za sutra, verujemo da će Ajdol napraviti spektakl na Kraljevici i time samo potvrditi svoj status jednog od najboljih live muzičara na svetu.

 

Previous post

"Granice"... Evo kako zvuči "mračna strana" splitskog punk benda Špurijus

Next post

Može li Migos da se poredi s Beatlesima...? EXIT tvrdi da je to realnost

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *