SAD VIŠE NEMA DILEME… Bili Ajdol u subotu na Gitarijadi od 23h

0
39
Bili Ajdol/ Photo: Edison Graff
Bili Ajdol/ Photo: Edison Graff

Obožavaoci plavokose rock zvezde i čelnici Gitarijade bili su duboko zabrinuti zbog nastupa Idola na ovogodišnjoj Gitarijadi, s obzirom na to da je zbog upale sinusa otkazao već dva koncerta na evropskoj turneji – u Regensburgu u utorak i sinoćnji u Padovi.

Bili Ajdol je inače poznat kao muzičar koji retko otkazuje svoje koncerte, a u izvinjenju koje je javno uputio svojim italijanskim i nemačkim fanovima, naveo je da je ipak morao da otkaže pomenute nastupe zbog infekcije sinusa i pluća.

https://www.youtube.com/watch?v=NwY1jN1kqhA

Ipak, uz nadljudske napore i očiglednu privrženost srpskoj publici, Ajdol je odlučio da nastupi sutra na Gitarijadi u Zaječaru, uz molbu da se vreme njegovog koncerta pomeri sat ranije – odnosno na 23 sata.

S obzirom na to da je ulaz na Gitarijadu besplatan i da je ovo prvi koncert kojim će Bili nastaviti svoju evropsku turneju, interesovanje fanova je ogromno, a javio se i veliki broj obožavalaca iz inostranstva, pa organizatori savetuju da se na vreme stigne u Zaječar.

Kako meteorolozi najavljuju konačno razvedravanje i sunce za sutra, verujemo da će Ajdol napraviti spektakl na Kraljevici i time samo potvrditi svoj status jednog od najboljih live muzičara na svetu.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime