Home»Muzika»Poznata satnica koncerta Dubioze kolektiv u subotu na Tašu

Poznata satnica koncerta Dubioze kolektiv u subotu na Tašu

2
Shares
Pinterest Google+
Dubioza Kolektiv/Photo: Goran Lizdek
Dubioza Kolektiv/Photo: Goran Lizdek

Ostao je još samo jedan dan do samostalnog koncerta grupe Dubioza kolektiv na stadionu Tašmajdan i poznata je satnica njihovog nastupa.

Vrata SRC Tašmajdan se otvaraju u 19:30h. Grupa Ljubičice  izaći će pred publiku u 20:30h, a Dubioza kolektiv popeće se na binu tačno u 21:30h. Kao specijalni gosti nastupiće i beogradski mališani okupljeni u prvi plesni hor na ovim prostorima – DFhor.

Koncert na otvorenom će se održati bez obzira na nepredvidive vremenske prilike, a po poslednjim podacima nad stadionom na Tašmajdanu sutra uveče biće vedro.

Bosanskohercegovačka supermašina Dubioza kolektiv bez sumnje je jedan od najvećih bendova u regionu. Nastup na Tašmajdanu je njihov jedini potvrđeni nastup u Srbiji od objavljivanja poslednjeg albuma “Pjesmice za djecu i odrasle”.

U proteklih nekoliko godina, energični i nezaboravni koncerti Dubioze ostali su u sećanju kao neki od najboljih održanih koncerta na ovim prostorima. Angažovani tekstovi spakovani u muzički miks hip hopa, regea, daba i rok zvuka, predstavljaju kombinaciju koja  je Dubiozi donela domaće, ali i međunarodne fanove.

U ponudi  preko Eventim prodajne mreže nalaze se ulaznice po ceni od 1400 rsd za parter i 1600 rsd za tribine. Na dan koncerta blagajna na SRC Tašmajdan biće otvorena do 22h.

Previous post

Spremite se za novu generaciju rokerki... Završni koncert Rok kampa za devojčice 1. jula u Sremskim Karlovcima

Next post

"Granice"... Evo kako zvuči "mračna strana" splitskog punk benda Špurijus

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *