Home»Muzika»RASPRODAJA BOLA, ALI PRAVA… Porodica Džordža Majkla prodaje njegovu imovinu

RASPRODAJA BOLA, ALI PRAVA… Porodica Džordža Majkla prodaje njegovu imovinu

2
Shares
Pinterest Google+
Džordž Majkl/Photo: facebook@georgemichael
Džordž Majkl/Photo: [email protected]

Poznati britanski pevač grčkog porekla Džordž Majkl preminuo je krajem 2016. godine. Od imovine je, između ostalog, iza sebe ostavio četiri kuće. Njegova porodica sada planira da proda neke od tih vila.

Pevač poznat po brojnim hitovima, iznenada je preminuo u 54. godini. Umro je prirodnom smrću, a sahranjen skromno u krugu porodice i najbližih prijatelja. Bolovao je od miokarditisa (zapaljenje srčanog mišića), kardiomiopatije, ali i od problema sa jetrom.

Samostalnu karijeru počeo je daleke 1987. godine. Ukupno je objavio sedam albuma.

Od 2011. godine slavni pevač zabavljao se sa devet godina mlađim frizerom Fadijem Favazom, koji je nakon Džordžove smrti od njegove porodice dobio 250.000 funti. Jednu od njegove četiri kuće trebalo je da nasledi upravo pevačev partner, ali ipak je pripala porodici, koja sada želi da neke od njegovih vila unovči.

Beživotno pevačevo telo pronašao je upravo njegov izabranik na njegovom imanju u selu Goring. Izdavačke kuće nudile su milione i predlagale Favazu da napiše knjigu o poslednjim satima muzičke zvezde, ali on im je odbrusio da njegovu privatnu, životnu i ljubavnu priču ne želi da proda tabloidima. Takav stav zauzeo je pošto se, kako kaže, načitao gnusnih laži o njihovoj vezi.

S druge strane, neki prijatelji Džordža Majkla kažu da se upravo Favaz ponaša tabloidno i da je samo željan medijske pažnje, jer su oni raskinuli još 2015. godine.

Previous post

Poslednji član grupe The Bee Gees postao vitez... Beri Gib titulu posvetio pokojnoj braći Morisu i Robinu

Next post

The Real McKenzies 29. avgusta u Beogradu... Pris Stage na Adi ima poslasticu za kraj letnje sezone

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *