RASPRODAJA BOLA, ALI PRAVA… Porodica Džordža Majkla prodaje njegovu imovinu

0
43
Džordž Majkl/Photo: facebook@georgemichael
Džordž Majkl/Photo: facebook@georgemichael

Poznati britanski pevač grčkog porekla Džordž Majkl preminuo je krajem 2016. godine. Od imovine je, između ostalog, iza sebe ostavio četiri kuće. Njegova porodica sada planira da proda neke od tih vila.

Pevač poznat po brojnim hitovima, iznenada je preminuo u 54. godini. Umro je prirodnom smrću, a sahranjen skromno u krugu porodice i najbližih prijatelja. Bolovao je od miokarditisa (zapaljenje srčanog mišića), kardiomiopatije, ali i od problema sa jetrom.

Samostalnu karijeru počeo je daleke 1987. godine. Ukupno je objavio sedam albuma.

Od 2011. godine slavni pevač zabavljao se sa devet godina mlađim frizerom Fadijem Favazom, koji je nakon Džordžove smrti od njegove porodice dobio 250.000 funti. Jednu od njegove četiri kuće trebalo je da nasledi upravo pevačev partner, ali ipak je pripala porodici, koja sada želi da neke od njegovih vila unovči.

Beživotno pevačevo telo pronašao je upravo njegov izabranik na njegovom imanju u selu Goring. Izdavačke kuće nudile su milione i predlagale Favazu da napiše knjigu o poslednjim satima muzičke zvezde, ali on im je odbrusio da njegovu privatnu, životnu i ljubavnu priču ne želi da proda tabloidima. Takav stav zauzeo je pošto se, kako kaže, načitao gnusnih laži o njihovoj vezi.

S druge strane, neki prijatelji Džordža Majkla kažu da se upravo Favaz ponaša tabloidno i da je samo željan medijske pažnje, jer su oni raskinuli još 2015. godine.

https://www.youtube.com/watch?v=ODhwBjPY1ow

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime