Home»Pulse»Puls grada»Humanitarni koncert za malu Mašu u KC Čukarica

Humanitarni koncert za malu Mašu u KC Čukarica

2
Shares
Pinterest Google+

 

Kc Čukarica, Maša Artiko
Kc Čukarica, Maša Artiko

U petak, 29. juna sa početkom u 19 časova, u maloj sali Kulturnog centra Čukarica  biće održan humanitarni koncert za devojčicu Mašu Artiko, na kome će nastupiti operski pevači Narodnog pozorišta u Beogradu i profesori srednjih muzičkih škola: Sandra Prodanović Maslarević, Mirjana Begenišić, Jelena Aleksić, Kristina Ašković, Jelena Papić Čamdžić, Ljubica Dančević, Mirjana Jahurić, Ana Kovačević i Mirko Jorgović.

Na programu su dela popularne klasike i operske arije.

Devetogodišnjoj Maši, koja boluje od tumora na bubregu sa metastazama, hitno je potrebna finansijska pomoć kako bi nastavila lečenje u inostranstvu.

Ulaznica za koncert je novčani prilog,koji možete staviti u kutiju koja će biti postavljena na ulazu u salu. Minimalni iznos je 200,00 dinara. Donaciju možete da uplatiti i na broj žiro računa: 265-0000005179553-69.

Maša je učenica trećeg razreda, odličan je đak. Pored škole bavi se glumom i džez baletom. Nedavno je dobila ulogu u jednoj od naših serija. Učestvovala je na brojnim takmičenjima u zemlji i inostranstvu, sve dok joj nije dijagnostikovan tumor. Tog momenta je počela velika borba ove male devojčice. Maša je 19. aprila primila prvu od planiranih sedam terapija.

Organizatori su pozvali sve ljude dobre volje da dođu na koncert, podrže akciju i pomognu maloj Maši.

 

Previous post

DJ Karl Koks: "Wake me up" je pesma kojom je Avicii zvao upomoć

Next post

Poslednji član grupe The Bee Gees postao vitez... Beri Gib titulu posvetio pokojnoj braći Morisu i Robinu

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *