Linč iznenada promenio ploču: Tramp bi mogao da bude jedan od najvećih predsednika…

0
36
Dejvid Linč/Photo: facebook@davidlynchofficial
Dejvid Linč/Photo: facebook@davidlynchofficial

Slavni američki filmski reditelj Dejvid Linč ocenio je da bi Donald Tramp mogao da bude jedan od najvećih američkih predsednika u istoriji.

U razgovoru objavljenom prošlog vikenda u britanskom dnevnom listu Guardian, američki reditelj “Plavog somota” i “Tvin Piksa” neodređeno je ocenio rad republikanskog milijardera, ali je istakao da bi njegovo stupanje na vlast moglo da otvori put velikim reformama.

– Mogao bi da bude jedan od najvećih predsednika u istoriji jer je toliko rasplamsao stvari – ocenio je Dejvid Linč (72) kojeg smatraju jednim od najvećih filmaša generacije.

– Niko nije sposoban da mu se inteligentno suprostavi – dodao je.  – Naši takozvani čelnici ne pokreću zemlju, ništa ne postižu. Oni su kao deca, Tramp je sve to pokazao.

Donald Tramp/Photo: dacebook@DonaldTrump
Donald Tramp/Photo: dacebook@DonaldTrump

Dejvid Linč je objasnio za Guardian da se ne seća za koga je glasao na predsedničkim izborima 2016. na kojima je pobedio Donald Tramp, ali zna da je glasao za demokratu Bernija Sandersa na predizborima.

U ponedeljak je Tramp preneo Linčove reči na Tviteru i ponovo se vratio toj temi tokom skupa u Južnoj Karolini iste večeri.

U članku se “navodi da je glasao za Bernija Sandersa. Ali sada govori da bi Tramp posle svega mogao da bude dobar izbor”, zadovoljno je istakao predsednik.

– Njegova karijera u Holivudu je zvanično okončana – predviđa Tramp aludirajući na izrazitu opredeljenost za demokratsku stranku i žestoko protivljenje velikog dela holivudskog filmskog sveta republikancu Trampu.

HL/Izvor: N1

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime