Održan drugi Bass player festival u Mladenovcu…

0
30
Sanitarium/ Photo Wood rs
Sanitarium/ Photo Wood rs

U Mladenovcu je u nedelju održan drugi po redu Bass player festival.  Na platu ispred Sportskog centra publici se predstavilo deset sjajnih bendova: Noćni putnici, Ispitni Rock, Black Dot, X Machine, Revolution, Framework, Johnny Rankovic & the Churllions, Dusi, Rampa i Sindrom.

Snimanje singla u studiju Saše Novaka po odluci publike osvojio je bend Noćni putnici. Par glasova manje od pobednika imali su mladenovački bendovi i to na drugom mestu Framework i na trećem Black Dot.

Photo: Faceboo/ Bass Player Festival Mladenovac
Photo: Faceboo/ Bass Player Festival Mladenovac

Žiri u sastavu Vlajko (Neverne bebe), Sale (Psihomodo pop), Uroš (Sanitarium) i Đule (Vatrostalno Staklo) doneli su jednoglasnu odluku o pobedniku bass player festivala, odnosno o najboljem basisti. To je Milan Mladenović iz užičkog benda Ispitni Rock.

Jednoglasni su bili i za najbolji scenski nastup, a tu nagradu je osvojio bend Dusi.

Johnny Ranković/ Photo: Faceboo/ Bass Player Festival Mladenovac
Johnny Ranković/ Photo: Faceboo/ Bass Player Festival Mladenovac

Po odluci žirija, mada ne jednoglasno, najbolji bend festivala koji je dobio gitarsko pojačalo je bend Johnny Rankovič & the Churllians. Najmlađi učesnici, još uvek osnovci koji su došli u pratnji roditelja ali sviraju, što bi Đule rekao, k’o matori.

U revijalnom delu nastupali su Aloha bend, Vatrostalno staklo, Saša Novak sa ekipom iz Goblina i Bunkera 13 i Sanitarium. Kao gost iznenađenja, uz bend Sanitarium, nastupila je trinaestogodišnja Mina Narančić i otpevala izvornu pesmu “Sini jarko…” uz bakljadu u publici.

Plato ispred SC-a je bio prepun, atmosfera odlična a u Mladenovcu se desio jedan lep festival.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime