Home»Muzika»Texas zbog bolesti pevačice otkazao nastup na Arsenal festu, u septembru će svirati u Beogradu

Texas zbog bolesti pevačice otkazao nastup na Arsenal festu, u septembru će svirati u Beogradu

3
Shares
Pinterest Google+
Texas/Promo
Texas/Promo

Škotski bend Texas saopštio je danas da zbog trenutnog zdravstvenog stanja pevačice Šarlin Spiteri neće nastupiti 22. juna na Arsenal festu u Kragujevcu i najavio da će koncert održati 29. septembra u Hali sportova u Beogradu.

Umesto njih na Main Stageu Arsenala u predviđenom terminu od 23.15 sati nastupiće retro-pop bend Jinx.

“Zaista nam je žao što moramo objaviti da zbog trenutnih problema sa zdravljem Šarlin, naši nastupi ove nedelje u Srbiji i Makedoniji moraju biti otkazani. Šarlin je naloženo da mora da odmara deset dana… Razočarani smo što nastup u Kragujevcu nije mogao biti pomeren, ali nadamo se da će naši srpski fanovi biti u mogućnosti da dođu na naš koncert u Beogradu”, objavili su članovi benda na svojoj Fejsbuk strani.

Svi koji su kupili ulaznicu za Arsenal fest samo za 22. jun, ukoliko žele mogu da je vrate na prodajnom mestu na kome su je kupili.

Pošto je u pitanju festivalska ulaznica ona neće važiti za novi koncert Texasa u Beogradu, koji neće biti u organizaciji Arsenal festa.

Spiteri je početkom juna bila iznenada kratko hospitalizovana zbog povrede kičmenih pršljanova pa je tada Texas otkazao predviđene nastupe u Norveškoj i Švedskoj.

Iako je isprva izgledalo da se pevačica oporavila i bend je održao koncerte u Lionu 15. juna i Nimu 17. juna, na kraju je ipak odlučeno da Spiteri trenutno ipak nije dovoljno spremna da nastavi sa turnejom.

Ulaznice za prvi koncert Texasa u Srbiji, 29. septembra u Hali sportova “Ranko Žeravica” moći će da se nabave od 22. juna po cenama koje se kreću od 1.990 dinara za parter do 3.990 dinara za VIP mesta.

Previous post

Putrid Blood se vraća kući... Promocija albuma "Poslednji Pozdrav" 7. jula u Slovačkom domu

Next post

NIJE MU OPROŠTENO, ALI... Kevin Spejsi se vraća na veliko platno

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *