Vintidž pop atrakcija, Postmodern Jukebox 12. decembra u Sava Centru

0
69
Postmodern JukeBox/ Photo: Promo
Postmodern JukeBox/ Photo: Promo

Viralna “vintidž” pop senzacija, nastupiće 12. decembra u Sava Centru areni u okviru turneje “Povratak u crno i belo”.

Postmodern Jukebox  šou predstavlja bend pun talentovanih muzičara, zajedno sa omiljenim pevačima i brojnim iznenađenjima.

Postmodern JukeBox/ Photo: Promo
Postmodern JukeBox/ Photo: Promo

Bilo koji fan benda  može reći da iskustvo na njihovim nastupima nikada nije dva puta isto, nove pesme i različite kombinacije članova daju jedinstveni obrt svakom koncertu.

Postmoderni Jukebox  poznat je po svojim jedinstvenim obradama savremenih pop hitova i prepoznatljivom retro pop stilu.

Multi-talentovani kolektiv reinterpretira savremene pop, rock i R&B hitove u stilu prošlih vremena, od svinga preko ragtajma do Motauna ili, kako to naziva kreator Skot Bredli,  stvaraju “pop muziku u vremenskoj mašini”.

Osnovan od strane Bredlija 2009. godine, Postmodern Jukebox  počeo je da zabavlja 3,3 miliona gledalaca na svom YouTube kanalu, dok na Facebooku broji više od 1,5 miliona fanova.

Postmodern JukeBox/ Photo: Promo
Postmodern JukeBox/ Photo: Promo

Za one koji su čuli za Postmodern Jukebox i znaju ih na osnovu video klipova, nastup uživo biće iskustvo na potpuno drugom nivou.

To je burna zabava kojom bi se 20-ih ponosio Veliki Getsbi, pomešana sa sving noćima 60-ih, začinjena sa malo soula i klasičnog roka koji će učiniti da publika cele noći tvistuje ili tverkuje – zavisno od toga u kojim periodima je njihovo raspoloženje.

Postmoderna Jukebox turneja je jedinstvena mešavina talenata i ličnosti koji čine šou uvek zabavnim i konstantno svežim i uzbudljivim.

Ulaznice za koncert benda Postmodern Jukebox biće u prodaji od četvrtka 21. juna na blagajnama Bilet centra i prodajnim mestima Eventima. 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime