PORTIRI POJMA NEMAJU… Džoan Baez zbog cipela nije mogla da uđe u noćni klub u Parizu

0
28
Džoan Roling/Photo: YouTube printscreen
Džoan Roling/Photo: YouTube printscreen

Poznata američka pevačica Džoan Baez nije uspela da uđe u jedna pariski noćni klub jer nije imala odgovarajuću obuću, preneli su francuski mediji na internetu.

Pevačica, koja je na oproštajnoj turneji i imaće koncerte u pariskoj Olimpiji tokom vikenda, nije mogla da uđe u noćni klub ”Pašamama” jer nije nosila odgovarajuće cipele, navela je Džoan Baez na Tviteru.

Pariski noćni klub je potom uputio izvinjenje pevačici navodeći da portir na ulazu nije prepoznao Džoan Baez. Pevačica je pozvana da bude gost kluba tokom narednog boravka u Parizu.

– Portir nije očekivao dolazak tako velike zvezde kod nas, a njen dolazak nije bio najavljen. Jednostavno nije prepoznao Džoan Baez – rekao je neimenovani predstavnik kluba.

Džoan Baez, rođena 1941. godine, poznata je kao američka folk pevačica, koja je izdala više od 30 albuma tokom višedecenijske karijere.

Poznata je po saradnji s velikim grupama i umetnicima, kao što su Bob Dilan, “Bitlsi”, Leonard Koen, Vudi Galtri, Piter Siger i Pol Sajmon.

Džoan Baez je od 1963. godine počela da izvodi antiratne i političke angažovane pesme promovišući mir i nenasilje. Učestvovala je na čuvenom muzičkom festivalu Vudstok 1969. godine. Poznata je i kao aktivista za ljudska prava i očuvanje životne sredine.

https://www.youtube.com/watch?v=2MSwBM_CbyY

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime