ŽENA ISPRED SVOG VREMENA… I zato bi bilo stvarno šteta propustiti koncert Grejs Džouns na Egzitu

0
115
Oglasi
Grejs Džons/ Photo: Andrea Klarin
Grejs Džons/ Photo: Andrea Klarin

Za manje od mesec dana počinje Exit, a na ovogodišnjem, dugom spisku zvezda koje će nastupiti na Petrovaradinskoj tvrđavi, nalazi se i prava živa ikona savremenog doba – Grejs Džons.

Jedna od najprepoznatljivnijih ličnosti na svetu, autentična i nezamenljiva pojava u istoriji moderne umetnosti, nastupiće na glavnoj bini Exita u subotu, 14. jula i pokazati zašto su zvezde kao što su Rijana, Madona i Lejdi Gaga navodile upravo nju kao svoju inspiraciju.

Dok je svetski mediji, kao što je Rolling Stone, nazivaju “neodoljivom umetnicom, modnom ikonom i simbolom”, ovdašnje poznate ličnosti jednoglasni su u oceni da se ovakva prilika pruža samo jednom u životu, a među njima su Bebi Dol, Ivan Jevtović, Ida Prester, Nenad Okanović, ekipa iz “Državnog posla”, Sajsi MC, DJ Brka, Una Senić, Bojana Vunturišević…

Exit festival biće održan od 12. do 15. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu i predstaviće neke od najtraženijih svetskih zvezda kao što su Migos, Grejs Džons, Dejvid Geta, Martin Geriks, Frenč Montana, Zigi Marli, Fever Ray, ZHU, LP, Alis Merton, Nina Kravc, Adam Bejer b2b Ida Engberg, Maceo Pleks, Solomun, Ameli Lens, Ben Klok, Dog Eat Dog, Slaves, Idles, Tale of Us, Kolsch, Sevdaliza, DJ Tennis, Rødhåd, Bombers...

Ulaznice po promotivnoj ceni za 6.990 dinara prodaju se onlajn putem sajta exitfest.org, kao i direktno u mreži Gigs Tix, a na sajtu zvanične turističke agencije exittrip.org dostupni su i turistički paketi koji pored ulaznica, sadrže i opcije za smeštaj i prevoz do Exit festivala.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime