Home»Muzika»Rokenrol završetak školske godine… Profani održali koncert u OŠ “Radoje Domanović”

Rokenrol završetak školske godine… Profani održali koncert u OŠ “Radoje Domanović”

2
Shares
Pinterest Google+

Rok bend ProFunny (Profani), koji su osnovali direktor i nastavnici OŠ “Radoje Domanović” sa Novog Beograda, održao je u četvrtak koncert u svečanoj sali škole.

Uprkos lošem vremenu na koncert je došlo više od 500 učenika sa roditeljima, a bilo je i ljudi iz okolnih zgrada i blokova, jer su vrata škole bila otvorena za sve. Posebnu pažnju i oduševljenje dece izazvala je Dragana Mićalović, koja je došla da podrži koncert i druži se sa decom. Učenici škole su Draganu izabrali za omiljenu glumicu.

The Pijamas/ Photo: Promo
The Pijamas/ Photo: Promo

Koncert je započeo svirkom najmlađeg srpskog benda The Pijamas, koji je izvodio popularne svetske hitove, da bi potom na binu izašli ProFunny koje predvodi direktor škole, Goran Šobotović.

Posle nekoliko kultnih rok hitova Električnog Orgazma, Discipline kičme, Riblje Čorbe, koje su odsvirali Profani na scenu su stupili muzičari benda 357, koji su dodatno podgrejali atmosferu svirajući svoje najveće hitove.

Profani i 357/ Photo: Promo
Profani i 357/ Photo: Promo

Koncert je dostigao vrhunac kada su se Profanima na sceni pridružili braća Dragi i Žika Jelić iz YU grupe, kada su svi zajedno izveli njihove hitove “Od zlata jabuka”, “Mornar”, “Čudna šuma” i “Crni leptir”.

Do kraja koncerta Profani su nastavili zajedno sa publikom da pevaju pesme Bajage, Filma, EKV-a, Revolvera, a za kraj je cela sala pevala himnu škole “Nema povlačenja, nema predaje”.

Tako su nastavnici, roditelji i učenici OŠ “Radoje Domanović” na najlepši način proslavili uspešan završetak školske godine i početak raspusta.

Profani i Yu grupa/ Photo: Promo
Profani i Yu grupa/ Photo: Promo
Previous post

Gitarista Tomo Miličević napustio bend 30 Second To Mars

Next post

Četvrti Alternativa Fest 29. juna u klubu Studio Kućica

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *