Home»Muzika»Četvrti Alternativa Fest 29. juna u klubu Studio Kućica

Četvrti Alternativa Fest 29. juna u klubu Studio Kućica

2
Shares
Pinterest Google+
Aritmia/ Photo: AleX
Aritmia/ Photo: AleX

Četvrto izdanje Alternativa Festa, koje će ovoga puta imati i humanitarni karakter, održaće se u petak, 29. juna sa pošetkom od 22:00 časa u beogradskom klubu Studio Kućica.

Na festivalu će da nastupe bendovi: Poriv, Aritmia, The Bayes Trap i Door Window Nine.

Poriv/ Photo: AleX
Poriv/ Photo: AleX

Pančevački rok bend Poriv nastao je 16. januara 2016. godine. Pevaju na srpskom jeziku, a njihova muzika je pod uticajem grungea, metala i alternativnog roka.

Bend je osnivač Alternativa rok festivala koji promoviše autorsku rok scenu, a ekipu čine: Marko Jovišić, Jovan Lazić, Dalibor Rusovan i Predrag Đakonović.

Aritmia/ Photo: AleX
Aritmia/ Photo: AleX

Aritmia je autorski rok bend iz Beograda koji je nastao 2009. godine. Kako sami kažu, kroz svoje stvaralaštvo otvaraju zamagljeni prozor kroz koji se pruža pogled na raznobojnu sredinu u kojoj rastemo, živimo i starimo.

Članovi benda su: Miloš Vukosavljević (vokal – gitara), Nenad Đurkić (bas gitara), Igor Gvozdić (ritam gitara) i Martin Gvozdić (bubnjevi).

The Bayes Trap/ Photo: Facebook/ The Bayes Trap
The Bayes Trap/ Photo: Facebook/ The Bayes Trap

The Bayes Trap je mladi beogradski hevi metal bend osnovan početkom ove godine. Ekipu čine: Milić Petar (vokal), Petrović Pavle (gitara), Cvetković Nemanja (gitara), Vanja Beader (bass) i Potić Luka (bubnjevi).

Door Window Nine/ Photo: Facebook
Door Window Nine/ Photo: Facebook

Door Window Nine je autorski indie heavy rock bend iz Beograda koji opisuje današnji mladalački život i vreme u kojem živimo na neki svoj način, kroz upadljivu heavy indie rock muziku i tonove.

U pitanju je trio koga čine basista Luka Vukićević, glavni vokal i gitarista Stefan Živković i bubnjarka Katarina Stevanović.

Previous post

Rokenrol završetak školske godine... Profani održali koncert u OŠ "Radoje Domanović"

Next post

Saxon i Gitarijada ispunili želju srpskim fanovima...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *