Gledamo, navijamo, glasamo… 13. juna finale Bunt Rok Festivala…

0
36
Photo: Promo
Photo: Promo

U sredu, 13. juna u 22:00 časa na Drugom programu RTS-a emitovaće se finalna emisija četvrtog izdanja jedinog televizijskog takmičenja novih, neafirmisanih rok bendova i autora  – Bunt Rok Festival.

Posle osam kvalifikacionih emisija četvrtog izdanja festiva, u kojima su se predstavila dvadeset i četiri benda, ove nedelje se u finalu za vredne nagrade bori deset finalista.

Osam bendova je prošlo u dalje takmičenje zahvaljujući odluci srtučnog žirija i to su: The End is near, Sitzpinker, Lion Haze i Saborci, Gante the goblin, Sanja Tišma i masa, Sergio Lounge, Nemesis i Door Window Nine. Dva benda su ušli u finale zahvaljujući glasovima publike i oni su Aleja Velikana i Keni nije mrtav.

Žiri su ove godine činila dva stalna člana Maja Cvetković (E-play) i Vukašin Marković (Irie FM). Pored njih u finalnoj emisiji članovi žirija su i Žika Jelić (YU grupa), koji je ujedno i predsednik žirija, Nikola Jarnević – Eufrat (Prti Bee Gee) i ispred RTS-a, Nenad Kuzmić – muzički urednik Radio Beograd 202.

U revijalnom delu programa nastupiće bendovi Ničim izazvan, Pri Bee Gee i  E-play.

Bunt Rok Festival je jedino televizijsko takmičenje novih i neafirmisanih rok bendova i autora, koji pored izuzetno dragocene i danas retke medijske podrške, svojim učesnicima obezbeđuje i mnoge druge vredne nagrade.

Saznajte koji će to bendovi osvojiti trofeje i titule najboljih na ovogodišnjem Bunt Rok Festivalu, i time obezbediti učešće na deset najznačajnijih domaćih i regionalnih festivala, kao i mnoge druge vredne nagrade.

Branka Glavonjić i Boris Bakalov/ Photo: Promo
Branka Glavonjić i Boris Bakalov/ Photo: Promo

Voditelji finalne emisije su Branka Glavonjić i Boris Bakalov iz benda Ničim izazvan.

https://www.youtube.com/watch?v=8E3I-xBv5kA

https://www.youtube.com/watch?v=Ova4DR9cmiU

https://www.youtube.com/watch?v=-IHcAs_1BGo

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime