Home»Muzika»Čista petica za Profane… Rok koncert za kraj školske godine u OŠ “Radoje Domanović”

Čista petica za Profane… Rok koncert za kraj školske godine u OŠ “Radoje Domanović”

3
Shares
Pinterest Google+

Rok bend ProFunny (Profani), koji su osnovali direktor i nastavnici OŠ “Radoje Domanović” sa Novog Beograda, održaće 11. put zaredom rok koncert kojim će iz škole ispratiti osmake i obeležiti kraj školske godine.

Ovo je treća godina kako će koncert biti održan u dvorištu škole, tako da osim učenika i roditelja na svirku dolaze i stanari iz okolnih zgrada i blokova, tako da svi zajedno uživaju u odličnoj muzici.

Koncert će biti održan u četvrtak 14. juna od 19:30 časova, a tom prilikom Profani će uz podršku profesionalnih muzičara i sadašnjih i bivših učenika škole izvesti više od 20 domaćih i stranih hitova, koje su odabrali mali maturanti.

Novobeogradskim blokom 28 odzvanjaće kultni rok hitovi Električnog orgazma, Discipline kičme, Riblje Čorbe, Bajage, Filma, Guns’n’Roses, ali i hitovi YU grupe, a podršku će im dati braća Dragi i Žika Jelić.

Na zahtev učenika koncertu će prisustvovati i njihova omiljena glumica Dragana Mićalović.

Članovi benda Profani su: direktor škole Goran Šobotović (gitara), učiteljica Snežana Stamenić (vokal), nastavnik fizičkog Ronald Anžur (perkusionista), gitare će svirati gimnazijalci i studenti – bivši učenici škole, a pevaće i učiteljice i učenici škole.

Inače, OŠ “Radoje Domanović” ove godine je za svoj rad ocenjena najvišim ocenama Ministarstva prosvete na svim poljima, a želja nastavnika je da njihovi učenici uz rock’n’roll proslave odlazak iz osnovne škole, da nastave da slušaju kvalitetnu muziku i budu ponosni na školu koju su završili.

Profani/ Photo: Promo
Profani/ Photo: Promo
Previous post

Nemate ideju za vikend? Mašinko i Pogonbgd 16. juna u Garaži

Next post

Gledamo, navijamo, glasamo... 13. juna finale Bunt Rok Festivala...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *