Burdenova partnerka tuguje na instagramu, fanovi čuvenog kuvara tvrde da ga je ona “ubila”

0
29
Entoni Burden/facebook@AnthonyBourdain
Entoni Burden/facebook@AnthonyBourdain

Čuveni kuvar koji je napisao knjigu o svom burnom životu i borbi sa alkoholizmom i drogom, a po kojoj je kasnije snimljena serija “Kitchen Confidential” s Bredlijem Kuperom u glavnoj ulozi, iza sebe nije ostavio oproštajno pismo. Dok javne ličnosti tuguju, njegova partnerka ostavila je emotivno pismo na Instagramu. Ali, naišla je na razne komentare.

Burden je bio u braku sa Nensi Putkoski od 1980. do 2000. godine. Sedam godina kasnije venčao se sa Otavijom Buzio i iste godine dobio ćerku Arijanu. Par se razveo 2016. godine.

“Entoni se potpuno predavao u svemu što je radio. Njegov briljantan i neustrašiv duh nadahnuo je mnoge, a njegova velikodušnost bila je bezgranična Bio je moja ljubav, moj oslonac i moj zaštitnik. Moja tuga ne može se opisati rečima. Njegova porodica je u mojim mislima i molim sve da poštuju njihovu i moju privatnost”, napisala je na Tviteru četrdesetdvogodišnja glumica.

 

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

Ona je navela da su bili u velikoj ljubavi i da se ovakvom kraju niko nije nadao. Nije bilo ni naznaka.

Ali, u komentarima ispod njenog posta, mogu se pročitati i ružne stvari, poput onih da ga je Azija oterala u smrt jer je prekinula vezu s njim nekoliko dana pre njegovog tragičnog kraja.

Par je poslednji put viđen zajedno na crvenom tepihu u aprilu.

 

This Love Kills Fascists @anthonybourdain

A post shared by asiaargento (@asiaargento) on

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime