Home»Muzika»“Ljubav što smo stvorili”… Novi video singl IrieFm

“Ljubav što smo stvorili”… Novi video singl IrieFm

3
Shares
Pinterest Google+
Vukašin Marković/ Photo: Marina Bugarčić
Vukašin Marković/ Photo: Marina Bugarčić

Beogradski bend IrieFM, obradovao je fanove novom pesmom. “Ljubav što smo stvorili” logičan je nastavak hitova “Kliziš”, “Putevi”, “Samo budi tu”…

Pesma se po zvuku i stilu razlikuje od dosadašnjih singlova, a bend kombinuje motive na najrazličitiji način i kreira sada već prepoznatljiv i sebi svojstven miks.

Vukašin Marković/ Photo: youtube. com printscreen
Vukašin Marković/ Photo: youtube. com printscreen

Pesma je dobila i svoj prateći spot koji je sniman tri dana na šest lokacija u Beogradu i Boru. Koncept novog videa, kao i prethodne, osmislio je frontmen benda Vukašin Marković, a režiju potpisuje sa direktorom fotografije Lazarom Bogdanovićem sa kojim uspešno sarađuje već treći put.

Produkciju potpisuju Vukašin i bubnjar Slobodan Jovanović uz stručnost i podršku mlade producentkinje Vanje Lozanović. Kostime za spot osmislila je Ivana Davidović.

Photo: youtube. com printscreen
Photo: youtube. com printscreen

– “Ljubav što smo stvorili” je još jedna lična priča. Zapravo, bolje je reći “privatna”… Ali svi je izgleda dobro znaju iz njihovih “privatnih” iskustava… Momenat kad stojiš pred svojom ljubavi, a između vas je bojno polje. Gledate se kao vojskovođe. Gubitnici… pobednici… svejedno vam je da li ste živi ili mrtvi. Ono što vam je važno je da ste zajedno, ili živi ili mrtvi. Na vašem bojnom polju… Onom koje ste vi stvorili. A svi dobro znamo koliko vojskovođe vole svoje bojno polje – izjavio je Vukašin o novom singlu.

Previous post

Lake Fest bez stranih bendova... Ali su tu Van Gogh, Ritam nereda, Orthodox Celts...

Next post

Suede predstavili novi singl "The Invisibles"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *