Jazz i arkadne video igre… Kamasi Vašington objavio novi singl “Street Fighter Mas”

0
22
Kamasi Vašington/ Photo: Promo
Kamasi Vašington/ Photo: Promo

Jedan od najaktivnijih jazz muzičara današnjice, saksofonista i producent Kamasi Vašington, objavio je još jedan singl sa svog predstojećeg album “Heaven and Earth”, a u pitanju je numera “Street Fighter Mas” koju možete da preslušate na ovom linku..

– Kao mali sam dosta igrao Street Fighter i bio poprilično dobar u njemu. Pesma je nastala iz šale da ću nekad imati svoju pesmu koja će se puštati kada dođem da igram Street Fighter, kao što bokseri imaju svoje himne – kroz smeh je izjavio Kamasi Vašington.

Album “Heaven & Earth” biće objavljen 22. juna za izdavačku kuću Young Turks. Izdanje je u celosti komponovao, aranžirao i napisao Kamasi uz pomoć svog benda The Next Step, kao i jazz kolektiva The West Coast Get Down.

Kamasi Vašington dospeo je u žižu muzičke javnosti objavljivanjem prvog albuma “The Epic”, a po potpisivanju ugovora sa izdavačkom kućom Beggars Group dospeo je u sam vrh ove etikete.

Učestvovao je na projektu Everything Is Recorded, i gostovao na izdanjima eminentnih izvođača kao što su Ibeyi i Run The Jewels.

A dok ne bude objavljen spot za “Street Fighter Mas”…

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime