Spandau Ballet zamenu za Tonija Hedlija pronašli u – imitatoru Elvisa Prislija

0
35
Ross William Wild/Photo: facebook
Ross William Wild/Photo: facebook

Spandau Ballet će, navodno, mesto Tonija Hedlija koji je bend napustio prošle godine, popuniti s dvadesetosmogodišnjim imitatorom Elvisa Prislija.

Vokal Ros Vilijam Vajld koji im se pridružuje upoznao je basistu grupe, Martina Kempa, kada su se zajedno pojavili u mjuziklu “Million Dollar Quartet Show”. Wajld će svoj debitantski nastup imati sledeće nedelje na koncertu benda u intimnoj atmosferi londonskog kluba ‘Subterania’, rame uz rame s Gerijem Kempom, Martinom Kempom, Stivom Normanom i Džonom Kiblom.

https://www.youtube.com/watch?v=4oMmWWdZ94E

Na temu svog odlaska iz benda, Hedli je rekao sledeće:

– Zbog okolnosti van moje kontrole, s velikim žaljenjem vas obaveštavam kako više nisam član Spandau Balleta niti ću kao takav nastupati na budućim koncertima benda.

Iako su njegovi razlozi za odlazak iz benda još uvek enigmatično nerazjašnjeni, bend tvrdi da Hedli želi da se fokusira na solo karijeru. Sudeći prema rečima Gerija Kempla, Hedli im je rekao da će otići u Hong Kongu, tokom njihove  poslednje svjetske turneje. Kempl je pojasnio kako Hedli jednostavno više ne želi da se bavi bendom i kako mu je solo rad primaran.

Kad su ga upitali hoće li mu vrata benda ostati otvorena u slučaju da poželi da se vrati, Kempl je kratko i jasno rekao: – Ne!

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime