Home»Muzika»UĐITE U DVAESTROIKU… Treći Alternativa Fest 2. juna u Garaži

UĐITE U DVAESTROIKU… Treći Alternativa Fest 2. juna u Garaži

4
Shares
Pinterest Google+

Treći Alternativa Fest održaće se u subotu, 2. juna u Garaži. Nastupaju bendovi: Nestašni, Poriv, Aritmia, DNKA i Ukratko Štef. 

Nestašni Ritam Bend/ Photo: Facebook @NRBnestasni
Nestašni Ritam Bend/ Photo: Facebook @NRBnestasni

Nestašni Ritam Bend je pančevački autorski pop/rock bend. Prvi nastup imali su u  Apolo dvorani ali pod imenom Saša Gambiroza i Ritam Trio. Nastali su početkom 2018. kada su Marko Jovišići i Saša Gambiroza došli na ideju da se nastavi festival HornsUp.

I tako je za porebe jedne svirke nastao Saša Gambiroza i Ritam Trio. Pošto se ekipi dopao zajednički rad sa autorskim ljubavnim pesmama, krenuli su u potragu za bubnjarom.  Za sada su smo trojac, a ideju za novo ime ”Nestašni” smislio je bubnjar Vasa.

Poriv/ Photo: Promo
Poriv/ Photo: Promo

Pančevački rok bend Poriv nastao je 16. januara 2016. godine. Pevaju na srpskom jeziku, a njihova muzika je pod uticajem grungea, metala i alternativnog roka.

Bend je osnivač Alternativa rok festivala koji promoviše autorsku rok scenu, a ekipu čine: Marko Jovišić, Jovan Lazić, Dalibor Rusovan i Predrag Đakonović.

Aritmia/ Photo: AleX
Aritmia/ Photo: AleX

Aritmia je autorski rok bend iz Beograda koji je nastao 2009. godine. Kako sami kažu, kroz svoje stvaralaštvo otvaraju zamagljeni prozor kroz koji se pruža pogled na raznobojnu sredinu u kojoj rastemo, živimo i starimo.

Članovi benda su: Miloš Vukosavljević (vokal – gitara), Nenad Đurkić (bas gitara), Igor Gvozdić (ritam gitara) i Martin Gvozdić (bubnjevi).

DNKA/Photo: Facebook @dnkabend
DNKA/Photo: Facebook @dnkabend

Dostava na kućnu adresu (DNKA) je mladi petočlani rok bend iz Beograda, nastao krajem maja 2015. godine.

Ekipu DNKA čine: Aleksa Galić (gitara), Novak Martinović (bas gitara), Mihailo Opačić (bubnjevi), Ratko Radolović (gitara/vokal) i Ilija Perić (vokal).

Ukratko Štef/Photo: favebook@ukratkostef
Ukratko Štef/Photo: [email protected]

Ukratko Štef su ska/punk grupa iz Pančeva. Osnovani su 2011, a na njiohovoj oficijalnoj FB stranici piše da se to desilo ovako:
Deki i Miki rešili da osnuju ska/pank bend, zvali Đomlu da peva i da nađe basistu. Đomla odma’ zvao Jeru. Sve se dešavalo leta gospodnjeg 2011. Od tada žare i pale pančevačkom pank scenom.  Slogan im je – “Ukratko Štef – mi nismo blef”.

Početak svirke zakazan je za 22:00 časa, a cena ulaznice iznosi 100 dinara.

Previous post

Nema sumnje, biće spektakl... Vrhunska scenska produkcija na koncertu Scorpionsa u Areni

Next post

Džek Vajt objavio snimak sa koncerta u popularnom londonskom klubu Garage

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *