Home»Muzika»Nema sumnje, biće spektakl… Vrhunska scenska produkcija na koncertu Scorpionsa u Areni

Nema sumnje, biće spektakl… Vrhunska scenska produkcija na koncertu Scorpionsa u Areni

4
Shares
Pinterest Google+
Scorpions/ Photo: Promo
Scorpions/ Photo: Promo

Bend Scorpions rešio je da prvi nastup u Srbiji 10. juna u Štark Areni bude  jedan od produkciono najzahtevnijih događaja ove godine.

Sama bina je dimenzija 18 x 12 metara, sa “catwalk” stazom od 9 metara. Iznad iste biće postavljena  disko kugla teška 100 kilograma.

Bivši Motorheadov bubnjar, Miki Di, imaće posebnu konstrukciju za bubnjeve koja će biti zakačena za krov hale.

Da bi svi posetioci koncerta mogli dobro da vide sve što se događa na sceni, montiraju se “zidovi” od spoljnih/outdoor LED ekrana visoke rezolucije, kvadrature 18X6.5X4X6 metara.

Da su poznati po tome da su njihovi koncerti među najboljima na svetskoj sceni, potvrđuje i pozicija među 10 najprodavanijih svetskih turneja, našavši se u društvu sa Brunom Marsom, Džejom Zijem, Guns N’Roses, Lady Gagom i Queenom.

Na velikom spektaklu 10. juna u Štark Areni, srpski i fanovi iz regiona će imati priliku da čuju najveće hitove Scorpionsa – od “Still Loving You” i “Wind Of Change” do “Rock You Like A Hurricane” i “Tease Me, Please Me” i mnoge druge.

Ulaznice za ovaj spektakl su u prodaji na blagajnama Štark Arene i Bilet centra, na svim prodajnim mestima CS Eventima i online na www.starkarena.co.rs,  dok prethodno kupljene ulaznice ostaju važeće za ovaj datum u istim kategorijama.

Previous post

"Gde smo sad?"... Stigao novi album Električnog orgazma

Next post

UĐITE U DVAESTROIKU... Treći Alternativa Fest 2. juna u Garaži

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *