Home»Muzika»Vlatko Stefanovski Trio na Rokerijadi u Petrovcu na Mlavi

Vlatko Stefanovski Trio na Rokerijadi u Petrovcu na Mlavi

5
Shares
Pinterest Google+
Vlatko Stefanovski/ Photo: Promo
Vlatko Stefanovski/ Photo: Promo

Poznati muzičar Vlatko Stefanovski, nastupiće kao headliner predstojećeg festivala Rokerijada koji će se održati 31. avgusta i 1. septembra u Petrovcu na Mlavi.

Festival je nastao 2016. godine povodom proslave pedeset godina rokenrola u Petrovcu na Mlavi u organizaciji Udruženja građana Fabrika i postao tradicionalna manifestacija čiji se program iz godine u godine obogaćuje.

Na prethodnim izdanjima osim nastupa lokalnih bendova različitih žanrova program Rokerijade obilovao je dodatnim aktivnostima kao što su izložbe fotografija, radionice…

Rokerijada/ Photo: Promo
Rokerijada/ Photo: Promo

Posle veoma uspešnih izdanja 2016. i 2017. godine organizatori ovogodišnjeg festivala odlučili su da za sve ljubitelje rok kulture priprema niz novih programskih celina.

Jedan od noviteta je takmičenje mladih rok bendova iz Srbije. Najbolje bendove očekuju vredne nagrade – snimanje pesama i video spota, objavljivanje singla za jednu od najaktivnih domaćih izdavačkih kuća, promovisanje u medijima, a vredne nagrade pripremljene su i za najbolje pojedince.

Konkurs će biti otvoren od 1. do 30. juna, a sve dodatne informacije biće uskoro objavljene.

Rokerijada/ Photo: Sima
Rokerijada/ Photo: Sima

Osim kvalitetnih autorskih lokalnih bendova, publika će drugog dana na Gradskom trgu u Petrovcu na Mlavi imati prilike uživo da vidi i Vlatka Stefanovskog.

– Prethodna izdanja osim zabavnog i umetnički nastrojenog imala su i humanitarni karakter. Ove, kao i svake naredne, godine nastaviće se sa tom praksom – izjavio je ispred organizacionog tima Marko Veljković.

Previous post

Dizni tužen za bespravno korišćenje pesama Majkla Džeksona

Next post

Arctic Monkeys prvi put izveli uživo novu pesmu "Batphone", ali fanovi besni zbog suludih cena ulaznica za koncert

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *