Home»Muzika»SEM PERI JE TRENUTNI HIT U SVETU… Dečko iz Australije na neverovatan način obrađuje kultne hitove

SEM PERI JE TRENUTNI HIT U SVETU… Dečko iz Australije na neverovatan način obrađuje kultne hitove

3
Shares
Pinterest Google+
Sem Peri/Photo: YouTube prointscreen
Sem Peri/Photo: YouTube prointscreen

Talent šou takmičenja možete da volite ili mrzite, ali ih je prilično teško ignorisati. Voleli ih ili ne, teško je i ne priznati da se svako malo pojave performeri i nastupi koji istinski budu nešto posebno i vredno pažnje.

Upravo takve nastupe ovih nedelja, u sedmoj sezoni australijske verzije takmičenja The Voice, niže momak po imenu Sem Peri.

On je od starta šou programa okarakterisan kao kontroverzan, kako zbog toga što je direktan i surovo iskren, tako i zbog činjenice da je uporno na meti slavnog Boja Džordža, člana žirija, koji smatra da Peri treba da napusti takmičenje jer se ono “ne zove The Technology nego The Voice”.

Međutim, i sam Džordž se prvobitno borio za to da se Peri nađe u njegovom timu, jer je ono što ovaj momak radi prosto fenomenalno. Kombinujući svoje DJ i kompozitorske veštine, bitboks umeće i vrlo kvalitetan vokal, on stvara obrade slavnih pesama koje su zaista nešto jedinstveno – i nešto što treba da se čuje!

Prvi njegov nastup desio se 22. aprila, kada je izveo obradu kultne “When Doves Cry” i najpre zbunio, a potom bacio u trans i žiri i publiku.

U prvoj nokaut rundi, 7. maja, Peri je dokazao svoj talenat obradivši “Survivor”, R&B hit nekadašnje grupe Destiny’s Child i potukao konkurenciju.

U najmanje fer delu šoua, u kojem takmičari nastupaju zajedno i kao duet izvode istu stvar, a nakon toga jedan od njih ide kući, Peri je opet bio suviše kvalitetan da se žiri i publika pozdrave s njim.

U sledećoj rundi, ovaj talentovani mladić se vratio “elektronskijim” obradama i napravio spektakl izvodeći Nirvaninu “Smells Like Teen Spirit”.

Njegov poslednji nastup za sada bila je još jedna pop obrada. Izbor je pao na “Like a Prayer”, koju je izveo u pratnji hora i, naravno, glatko prošao dalje u nastavak takmičenja.

Previous post

GIBONNIJU SVEJEDNO DA LI SVIRA PRED 500 ILI 5.000 LJUDI: Ja se bavim muzikom, ne bavim se blagajnom

Next post

Viva Vops specijalni gosti na koncertu benda Hollywood Undead 25. juna na bazenima "11. april"

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *