Home»Muzika»Ritam nereda i Mortal kombat headlineri Blokstok festivala u Novom Sadu

Ritam nereda i Mortal kombat headlineri Blokstok festivala u Novom Sadu

3
Shares
Pinterest Google+
Photo: Promo
Photo: Promo

Ritam nereda, Mortal kombat i Amajlija samo su neki od bendova koji će nastupiti na Blokstok festivalu u subotu, 2. juna od 17:00 časova u Novom Sadu (park kod Železničke stanice).

Pored njih, nastupiće i Crni paun i Pagonis, Ruke u vis, UV, dečiji hor Rochoir, dok će čast da otvori program pripasti mladom novosadskom sastavu 5 minuta slave.

– Blokstok od svog osnivanja podržava mlade i neafirmisane izvođače, pružajući im priliku da nastupe pred velikim auditorijumom. Nakon sprovedenog konkursa, odlučeno je da će festival ove godine otvoriti 5 minuta slave – kaže jedan od organizatora Dane Basta.

Gitarijada, Ritam nereda/ Photo: Promo
Gitarijada, Ritam nereda/ Photo: Promo

Poseban “štimung” festivalu daje i dugogodišnja saradnja organizatora sa Moto unijom Vojvodine, organizacijom koja okuplja veliki broj moto klubova iz pokrajine. Defile dvotočkaša najprometnijim gradskim bulevarima i izložba u parku svake godine predstavljaju svojevrsnu atrakciju za posetioce, ali i doprinose afirmaciji bajkerske subkulture.

– Ovo je festival za sve generacije, što se vidi i po programu, koji se malo razlikuje ove godine, budući da je 20 godina Festivala. Nadam se uvek i lepom vremenu, a očekujem da sve prođe bez incidenata, kao što je uvek do sada i bio slučaj – poručio je Marko Tančik, jedan od organizatora.

I ove godine, iz bezbednosnih razloga, apeluje se da posetioci ne unose piće u staklenoj ambalaži u park, kao i da se ne približavaju železničkoj pruzi.

Festival će biti otvoren u 17:00 časova, svirke će se održavati do kasno u noć, a ulaz je besplatan.

Previous post

Moussaka, amerikana sa Balkana ima novi EP - "1111"

Next post

Eklektika je naš stil... Treći festival muzičkog dokumentarnog filma Dok'n'Ritam u DKSG

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *