Džipsi pank-rokeri Gogol Bordello 28. maja u bašti SKC-a

0
66
Gogol Bordello/ Photo: Dan Efram
Gogol Bordello/ Photo: Dan Efram

Džipsi pank-rok atrakcija Gogol Bordello održaće koncert 28. maja u bašti SKC-a u okviru svetske turneje povodom novog albuma “Seekers And Finders”.

– Lavina gneva pretvorenog u radost ide ka vama… Psihička tortura pretvorena u telepatsku ljubav, takođe! Vidimo se na putu, rođaci – poručuje Gogol Bordello.

Predvođen harizmatičnim ukrajinskim muzičarem Eugenom Hutzom multietnički Gogol Bordello je za skoro dve decenije postojanja zahvaljujući atraktivnim live nastupima stekao zavidnu reputaciju, kao “globalno najuzbudljivija koncertna atrakcija koja je došla iz Njujorka” (Billboard) i “svetski najbuntovniji bend uživo” (Rolling Stone).

– Za mene je muzika način da istražim ljudske mogućnosti. To je moja glavna zanimacija u životu – ljudske mogućnosti. Svi znamo da ima negde u nama nešto što ne koristimo. Kako do toga? Kako to doseći? Pa sam jednog dana samo sebi rekao: “Idem da to pronađem” – kaže Hutz.

Svojim energični nastupima Gogol Bordello opčinio je publiku najvećih svetskih festivala kakvi su Coachella, Lollapalooza, Bonnaroo, Roskilde… a bend je svoj status učvrstio nizom odlično prihvaćenih albuma.

MAiKA/ Photo: Promo
MAiKA/ Photo: Promo

Srpsko/hrvatsko/crnogorski muzički projekt MAiKA nastupiće kao specijalni gosti čuvenih Gogol Bordello na koncertima u Beogradu, Skoplju, Sofiji, Temišvaru i Kopru. 

Ulaznica za koncert benda Gogol Bordello u bašti SKC-a, možete nabaviti na svim prodajnim mestima Eventima po pretprodanoj ceni od 2.000 dinara.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime