Home»Muzika»Queen Real Tribute… Svirka za najvernije fanove 24. maja u Festu

Queen Real Tribute… Svirka za najvernije fanove 24. maja u Festu

3
Shares
Pinterest Google+
Queen Real Tribute/Photo: AleX
Queen Real Tribute/Photo: AleX

Posle sjajnog nastupa sa simfonijskim orkestrom i horom u Centru Sava, najbolji domaći Queen tribute bend prirediće posebnu, “intimniju” svirku za najveće fanove, u zemunskom klubu Fest.

Queen Real Tribute/Photo: AleX
Queen Real Tribute/Photo: AleX

Posle više od 10 godina postojanja, velikog broja koncerata po celom svetu – u Brazilu (4 turneje i više od 70 koncerata), Portugaliji, Francuskoj, Češkoj, Švajcarskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Austriji, Hrvatskoj, Sloveniji, Makedoniji, BIH, Crnoj Gori, Albanji – kao i učestvovanja na zvaničnim internacionalnim Queen konvencijama, Queen Real Tribute postao je vodeći evropski projekat posvećen jednoj od najvećih grupa svih vremena, čuvajući uspomene na vanvremensku muziku grupe Queen i neponovljivog Fredija Merkjurija.

Queen Real Tribute/Photo: AleX
Queen Real Tribute/Photo: AleX

Zemun i Fest, za njih, imaju posebno mesto u srcu, a svirke u ovom klubu posebnu atmosferu i energiju….  zato pozivaju sve svoje najvernije fanove na druženje i uživanje uz najveće hitove grupe Queen u četvrtak, 24.maja od 22:00 časa.

Ulaznice za koncert Queen Real Tribute možete kupiti u klubu Fest kao i u Felix Shop-u (TC Sremska) po ceni od 500 dinara. 

Previous post

Njihovih "5 minuta"... Raskid 13 ima novi spot i novu postavu

Next post

NEKO KOGA SMO NEKAD ZNALI... Evo gde je i zašto nestao Gotje

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *